Nail Polish-Dipped House Keys: En Let DIY

Jeg er en stor fortaler for at tage glæde ud af de små ting. Uanset om det er en frisk batch chokoladechipkager eller tilføjer en farvefarve til dine ret kedelige husnøgler, gør disse små eventyr hele dagen lysere. Og det er hvad vi har for dig i dag, en nem DIY, der gør en del af din hverdag en lille smule mere stilfuld og sjov!

Tag dit hus nøgler, nogle neglelak og Voila! Du har lavet nøgler, der ikke blot gør det nemmere at finde den rigtige, men tilføjer den rigtige mængde af fremadrettet energi til din nøglering.

Materialer:

  • nøgler
  • neglelak
  • klar frakke neglelak
  • hårtørrer

Trin 1.

MoreINSPIRATION
  • Sådan fjerner du neglelak fra tæpper
  • Hvordan gemmer du din neglelak?
  • DIY Gilded Square Nail Key Rack

Begynd at male tasterne. Sørg for ikke at udfylde sporene, eller du kan have problemer med at bruge dem efterfølgende. Du vil gerne belægge dem et par gange, ligesom hvis du maler dine negle! Jeg fandt også, at jo billigere neglelakten jo bedre fungerede det. Selvfølgelig, når vi male vores negle, vil vi have en tykkere, fyldigere polsk, men det efterlader noget klumpskab med projekter som dette.

Trin 2.

I mellem lagene skal du bruge en hårtørrer til at tørre laget. Først skal du bruge varmen til at tørre og derefter afkøle den ned til en finish. Se varmen selv, dine metal nøgler kan blive ganske varmt!

Trin 3.

Når poleret er tørt, tag dit klare lag og læg dem af. Dette vil give beskyttelse, ligesom det ville på dine negle, men også skabe en skinnende finish, så dine nøgler glitter lidt i lyset!

Trin 4.

Når de er helt tørre - start med at vise dem! Efter et stykke tid skal de helt sikkert have en touch-up, men det bedste er, at du kan skifte farver! Bare brug nogle neglelak fjerneren til at tage den gamle farve og begynde på ny!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar