1826 Farmhouse ombygget til en luksus villa

Villa Solaire ligger i Frankrig, og det plejede at være en bondegård. Oprindelig bygget i 1826 blev strukturen omdannet til en moderne villa af Jérémie Koempgen Architecture og FUGA. På grund af dets historiske værdi blev det et vartegn for traditionel arkitektur, så holdet måtte respektere disse elementer, når man konverterede rummet. Bygningen har ensartet beklædning, der er bevaret.

Med et samlet areal på 620 kvadratmeter var det absolut en udfordring for arkitekterne at styre lyset i alle værelser i villaen. De brugte en traditionel teknik til at lave udskæringer inden for træstrimlerne og skabte et moderne mønster.

Resultatet er et interiør fyldt med naturligt lys. Disse slidser er meget funktionelle, men på samme tid er de ikke synlige udefra, så de ikke forstyrrer det udvendige design, der skulle bevares.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Villa Mayavee af Tierra Design
  • Gamle bondgård konverteret til et moderne familiehjem i Lennik
  • Luksus Villa i Schweiz

Det indre af villaen er organiseret i fire blokke. Hver uafhængig enhed indeholder en suite med et soveværelse og alle nødvendige faciliteter. Mellemrummet mellem de fire blokke huser en række aktier områder som køkken og spisestue. Hvad der er særligt smukt om villaen er, at det bevarer charmen af ​​den gamle gård, men den har også en moderne stemning, der gør den særlig indbydende og behagelig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar