Moderne Villa nær Moskva tager luksus til nye højder

Beliggende nær Moskva, i Rusland, blev denne utrolige chic villa designet af SL * Project, det samme hold ansvarlig for sofistikeret lejlighed i Airbus, vi har haft så meget.

Det helt hvide ydre gør villaen skiller sig ud, mens de bløde, buede vægge og strukturer bringer det tættere på naturen, og den visuelle indvirkning bliver meget mindre dramatisk. Vi finder denne type freeform design meget interessant og spændende. Det giver enkelhed en helt ny betydning.

Villaen har ligesom de fleste moderne boliger ekspansive glasvægge og vinduer, der forbinder det med udendørs.

Indvendigt er design og layout lige så enkle og stilfulde som de kan være. Det vigtigste boligareal har harmoni i bedste fald. En hvid sektion vender mod en glasvæg med udsigt over gården, en slank og moderne pejs suppleres med en niche til opbevaring af brænde og et smukt lædermøbelsæt tilføjer lidt farve.

En glamourøs lysekrone sidder i et hjørne og viser opmærksomheden på de bløde hvide gardiner.

Den modulære sektion giver mulighed for at oprette flere konfigurationer, og trioen af ​​lucite kaffeborde holder midten af ​​rummet åben.

En hvid trappe med gennemsigtige rækværk fører ovenpå. Det skiller sig ud mod den mørke accentvæg og får et skulpturelt udseende.

Et par glasskydedøre er den eneste barriere mellem det rummelige køkken og resten af ​​rummet. Værelset er næsten helt hvidt, hvilket giver det et super roligt og luftigt udseende. Men den mest interessante funktion er her den zen-krog. Omgivet af grønne områder og oplyst af et skylight er dette område mere end udsøgt.

Spisepladsen har panoramaudsigt på to sider samt et glasloft. En skulpturel planter i hjørnet og en unik lysarmatur giver dette område et raffineret udseende. En del af gulvet er lavet af glas, en uventet funktion, men endnu en, der passer perfekt ind.

Villaen har også en indendørs pool med en elegant loungeområde. Det er nemt at sammenligne dette sted med et luksuriøst spa, især efter at have set, hvordan vidunderligt alle materialer, farver og elementer blev bundet sammen.

MoreINSPIRATION
  • Middelhavet Cliffside Villa tager fuld fordel af sin placering
  • Luksus Villa i Schweiz
  • Luksus Villa Mayavee af Tierra Design

Farvepaletten og stemningen skifter lidt, når man når badeværelset. En rund jacuzzi badekar sidder i midten, en rund væg ombrydes rundt om det og lilla og lyserøde accenter giver pladsen en romantisk stemning.

En lang, hvid korridor med stilfuld accentbelysning fører ind i hjemmekontoret. En buet glasvæg giver panoramaudsigt og lange, tunge gardiner giver en følelse af privatlivets fred. Skrivebordet er minimalistisk og accessorized med en lys gul stol.

En skulpturel hvide trappe, denne gang omgivet af hvide vægge, ombrydes rundt om sig selv og fører op til et privat niveau hvor også soveværelset ligger.

Farvepaletten bliver mørkere her. En træ accentvæg opvarmer stemningen. Sort accenter definerer sengen som står overfor en afslappende zen-have.

Den samme designstrategi blev også brugt til det andet soveværelse.

Lignende elementer kan også ses på badeværelset. Denne gang er designet symmetrisk. Lange mørkebrune gardiner rammer et stort vindue og et ovalt fritstående badekar sidder i midten.

Karret og vasken lyser op indefra. De lyser i mørket og gør andre lysarmaturer unødvendige.

Barnets soveværelse er ikke mindre glamourøst. Det har et boheme og feminint look og farveskema, der blandede neutrale og dristige accenter med forskellige udskrifter.

Villaen har også et underholdningsområde. Det fungerer som et spillerum og som hjemmebiograf. Det er den eneste del af huset, der ikke har vinduer endnu, det lykkes at opretholde den fredfyldte og afslappede atmosfære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar