Et pragtfuldt 14. århundrede hus med underjordiske huler

Hvert hus har en funktion, som det imponerer med. Nogle imponerer med deres fascinerende udvendige og landskab og andre med deres luksuriøse interiør. Men vi formåede at finde en ejendom har begge disse funktioner, og det lykkes alligevel at skabe noget endnu mere fascinerende.

Dette er Domus Civita, et vidunderligt hus beliggende i Civita di Bagnoregio. Hovedstrukturen var engang en del af en større bygning, og den blev oprindeligt bygget i det 14. århundrede. Derefter blev strukturen opdelt i det 20. århundrede. Nu tilhører huset arkitekt og Studio F ejer Patrizio Fradiani, der købte det i 2011.

Huset imponerer på mange niveauer. Eksteriøret, landskabet og udsigten er betagende. Denne detaljer alene ville gøre det spektakulært, og alligevel er der mange andre fantastiske funktioner at beundre her. Huset har også de fleste af sine oprindelige træk. Disse omfatter den oprindelige sten pejs, træ bjælker og terracotta gulve, som er alle vidunderlige.

MoreINSPIRATION
  • Spektakulær struktur fra det 14. århundrede med underjordiske huler og grotter
  • Et 14. århundrede bopæl, der gik fra deprimerende gamle til charmerende moderne
  • Renoveret Mid Century Modern House af Bassam Fellows

Men, så smukt som alle disse ting kan være, er de ikke, hvad der gør denne ejendom så interessant. Der er en hemmelig funktion, der gør alt andet til at virke som ingenting i forhold til det. Det er de underjordiske huler, som vi taler om. Der er hugget ind i den bløde vulkanske sten og de udgør en række tunneler og huler.

Disse strukturer stammer fra middelalderen og romersk og estrucan gange. Hulerne og tunnellerne kan nås fra stueetagen. De er blevet smukt restaureret, og de blev omdannet til et meditation rum, et kunstgalleri, en vinkælder og et poolområde med et varmt karbad. Når du tilføjer disse fantastiske funktioner til listen over smukke elementer, der beskriver denne ejendom, er det umuligt at ikke forelske sig i det. Det er faktisk et lille stykke paradis.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar