Fabulous Manufactured Home i Spanien af ​​plusarkkitehdit

Dette hus kan kaldes som "Manufactured Home" eller "Mobile home" som det er blevet bygget væk fra det sted, hvor strukturen rent faktisk står ved plusarkkitehdit. Imidlertid er det meget vanskeligt at tro på, at huset er blevet fremstillet et andet sted, da man ser materialer, design og finish.

Mobilhuset har velafbalanceret imponerende interiør blandet med det naturlige miljø. Ligesom det typiske skandinaviske hus har denne beholderstilstand også beskæftigelse med træstruktur i hele huset for at skabe hyggelige interiører. Møbelstykker og forskellige andre dekorationsstykker er blevet brugt på en begrænset måde i hele huset. Køkkenområde, spiseplads og stuen deler en åben grundplan.

MoreINSPIRATION
  • Hvad er forskellene mellem et modulært og et produceret hjem?
  • Slående moderne hjem design i Madrid, Spanien
  • Et lyst hjem som ingen anden

Foldende komfortable stole er blevet brugt sammen med lavtliggende uberørte hvide sofaer for at skabe beboelsesplads ved siden af ​​pejsen. På den anden side har spiseplads hvidt bord med hvide stole. Enkle hvide lys kan ses hængende fra loftet.

Soveværelset er også meget ædru og simpelt som de øvrige dele af huset. Der er blevet introduceret en tresengramme med lige linjer sammen med et lille hjørnebord med en lampe. Stort rektangulært vindue i soveværelset giver udendørs lys til at rejse ind i soveværelset og omfavne interiøret.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar