Limestone Home i Spanien skaber problemfri opholdsrum

Foraster Arkitekter designet dette 7.000 kvadratmeter hus til en lille familie på udkig efter at skabe et hjem, der var unikt deres. Beliggende nær Bilbao, Spanien, er hjemmet navngivet Casa en la Bilbanía.

Boligejerne spillede en stor rolle i sit design, fra top til bund. Både væggene og gulvene er lavet af kalksten; Den bløde tekstur af naturstenen giver hjemmet et slankt og poleret udseende.

Den unikke ramme af dette hjem, som arkitekten beskrev "består af to prisme fladt på gulvet og en anden vinkelret hvilende på dem. Dette forøger overfladen af ​​facaden mod syd. "På hovedetagen har dette åbent koncept område køkken, spisestue og legeplads til børn, mens de større prismer holder stuen og biblioteket.

I stuen er der et loft med dobbelt højde, hvilket gør dette område til et fokusområde i hjemmet og giver mulighed for en overflod af naturligt lys. De høje lofter tillader også erklæringen vindeltrappe, et must-have til boligejere, som fejer til anden sal i en blød kurve.

Det udvendige boligareal er nøglen til det sociale aspekt af dette hjem. En gårdhave drager fordel af walk-out stuen og stor baggård, sammen med flere haver for boligejerne at dyrke urter og grøntsager. Den segmenterede design af hjemmet tillader dannelsen af ​​en række udendørs rum.

Kældereniveauet rummer et hjem gym og brugsområder. Det modtager naturligt lys fra en engelsk have. Denne kalksten hjem indeholder også flere bæredygtige metoder, herunder varmt vand drevet af solpaneler. [Foto courtesy of Joseba Bengoetxea]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar