Moderne strandhus infunderet med lokal charme på den australske østkyst

Strandhuse er normalt designet til kun at blive nydt del af året, men nogle er så charmerende og smukke man ville ikke have noget imod at bo der hele året rundt. Det er tilfældet med dette smukke hus i New South Wales, på østkysten af ​​Australien.

Mas Masters strandhus var et projekt af Villa & Villa Architects. Det har et ret excentrisk design, der byder på en kombination af gamle og nye elementer og bevarer nogle af de lokale karakterer samtidig med at forenklet det overordnede udseende med minimalistiske linjer og detaljer. Der er en meget god forbindelse mellem indendørs og udendørs rum. Det primære opholdsstue, som er en åben grundplan, har et åbent dæk og store skydedøre, der åbner for at tillade udendørs i.

MoreINSPIRATION
  • Moderne familiehus med udsigt over stranden i Sydney
  • A-Frame Beach House Reinvents En Iconic 1960s Design
  • Moderne strandhus i Lima med minimalistisk design

Udsigten er meget smuk, så for at nyde dem fra både indvendige og udvendige rum designet arkitekterne huset med gulv til loftglasvægge og en række dæk og terrasser. Hvad angår indretningen, skrækker det ikke særligt strandhus. Det er meget trøstende og indbydende og får dig til at føle dig hjemme her.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar