10 køkkeninnovationer til forbedring af dit nye generationens hjem

Se, hvordan den nye generation af Sub-Zero & Wolf køle- og madlavningsudstyr passer til dit hjem

I vores stadigt skiftende verden med høj innovation og efterspørgsel efter boliger, der afspejler smuk detaljer og kvalitet, er dit køkken det nummer et værelse, hvor du elsker at se smukke teknologi. Dine køkkenapparater er levetidsinvesteringer for mange boligejere og Sub-Zero Wolf, føreren inden for fødevarebevarelse og innovative madlavningsprodukter siden 1943 har bevist, hvordan en ny generation af innovation afventer dit køkken. Fra sømløse æstetiske detaljer, der smelter ind i din kabinet til at levere dine gæster kulinariske eksperter madlavning oplevelser fra køkkengrej. Du kan ikke hjælpe med at skryte med disse 10 innovative og moderne ideer til dit køkken, som du ikke kan vente med at have.

1. En ny generation: Klassiske køkkener med moderne appel:

Der er nogle ting, som husejere ikke kan lide at rodde rundt med, og det er deres køkkenapparater. Ligesom din bil er dit køleskab, komfur og ovne alle en stor investering og tredje generationens familieejede selskab; Sub-Zero og Wolf realiserer dette. Dit klassiske køkken ønsker stadig pålideligheden af ​​godt designet design, pålidelig fremstilling og smuk detaljer, men nu med sømløse måder at passe ind i dit køkkenskab med integreret design, der oser af raffinement.

Se, hvordan dit køleskab og madlavningsudstyr forsvinder blandt dit smukke køkken

2. At gøre dit køleskab forsvinde har aldrig set så godt ud

Uanset om du er designfanatiker eller du bare nyder fine detaljer, er der intet som integreret køling, der passer perfekt til dit kabinet. Den nye generation af produkter har mere end 60 nye apparater, hvoraf mange forsvinder i dit interiør. Få udseendet i dit hjem ved at vælge en af ​​3 nye design stilarter: Professionel, Transitional eller Contemporary til at indarbejde dit moderne køkken med smukke apparater. Nye håndtag, minimale linjer på køleskabsfacader og kontroller, der forsvinder, er blot nogle få bekvemmeligheder, som du vil elske.

3. Tilføj eller forring farverige køkken detaljer for et moderne touch

I mange år var køkkener kedelige og strengt utilitaristiske. Der har været en fornyet følelse af stolthed og kærlighed til moderne køkkener, der viser farve eller mangel på farve i køkkenskab, finish, bordplader og endda i flise backsplashes. Se til din egen personlige designstil for at se, hvordan du kan tilføje eller forringe disse fra dit køkken. Detaljer som de designer-stilede ikoniske røde kontrolknapper til din Wolf-madlavning, sort eller professionelt rustfrit stål afspejler alle dine kulinariske designstil.

Smuk belysning i dit køkken og i dine apparater er blevet et nyt design æstetisk

4. Smuk belysning er nu et designelement, mere end blot en funktion

På samme måde som køkkener som helhed har belysning fået en ny form for form i moderne køkkener. Uanset om din stil er traditionel med en udsmykkede lysekrone, der gracerer din køkkenø eller hvis du foretrækker et minimalt sæt pendantslamper - omfavn belysning i dit køkken. Kig efter den nye generation af Wolf ovn og Sub Zero køleskabe for at tilbyde bedre belysning inde i dem for bedre synlighed for dig at se din mad og skabe en smuk oplevelse, der forbereder dine måltider.

5. Slør linjerne mellem madlavning og din familie livsstil

For mange husejere, hvordan din familie bor og bruger dit køkken, afspejles i de apparater, der udstikker dit hjem. Køleskab skuffer er ideelle til travle familier med børn eller underholdende hjem, der har brug for ekstra køling for nem adgang. Mens travle fagfolk kan vælge slanke apparater, der opvarmer hurtigt for at tilberede en hurtig kulinarisk skabelse på deres induktionskogeplade. Med den nye serie af Wolf madlavningsprodukter behøver du ikke vælge mellem madlavning og dit personlige design og livsstil. Slør linjerne og kombiner den måde du lever i de innovative køkkenfaciliteter du vælger.

6. Innovative kontroller og detaljer betyder, at du kan nyde madlavning igen

Hvis du har apparater, der ikke er en glæde at bruge hver dag, så hvorfor afregne? Sub-Zero og Wolf har taget innovation du elsker i dine tech gadgets og bragte dem til køkkenet! Funktioner som: Dual konvektion, buede bagvægge i ovnen, en tredje halogenlampe inde i ovnen, LCD-skærme, forudindstillede kategorier og mere, er hvad boligejerne elsker. Medbring innovative ideer i dit køkken og beslutsomt hvilke funktioner du elsker mest. Programmerbare tilstande, "finger-swipe" -teknologi på kontrolpanelerne har aldrig været så sjov at operere.

7. Ny indbygget kaffesystem skaber en barista i dit hjem

Hvis du er en varm drikke elsker af kaffe, espresso, cappuccino, hot te eller mere, hvorfor ikke bruge innovative ideer som Wolfs nye kaffesystem i dit hjem? Innovation betyder altid at følge trendene, og hvis dit køkken er som de fleste, kan det ikke være lettere at forberede en personlig varm drikkeoplevelse for venner og familie. Det fuldt integrerede system renser sig selv, damper mælk og renser nemt for alle de bekvemmeligheder i din favorit barista derhjemme.

Nyt integreret kaffesystem til dit køkken

8. Udbring din kulinariske side i dine køkkenindstillinger

Mens du måske ikke er en professionelt uddannet kok, er der intet som professionelt udstyr, der gør dig til at kigge og føle dig vidunderlig. Madlavning er en følelsesmæssig oplevelse, som du elsker at bruge selv, sammen med venner og familie og tilføje på professionelle moduler til din Wolf-komfur og ovn kan stige din køkkenstatus op til en rockestjerne! Overvej at tilføje en dampovn, frituregryde, induktion kogeplade, Sous Vide til vandbad madlavning og en teppanyaki jern gitter kan alle omdanne dine madoplevelser!

9. Lav dit køkken til en ny destination

Vi elsker alle at blive transporteret ud i en ny verden og skabe et personligt køkken med design stil, som du elsker. Køkkeninnovation er kommet langt i årenes løb og fra brugerdefinerede og fantasifulde rækkehætter til apparater, der udstråler den samme designerappel som dit kabinet og slutter, bliver dit køkken en destination, du elsker at flygte til. Den nye generation af Sub-Zero & Wolf-produkter opfylder dine designbehov i innovation og alsidighed med udskiftelige størrelsesvalg, installationsdefinerede indstillinger og meget mere.

Opret et køkken, du elsker at flygte til i destinationen hver dag

10. En ny generation til dit køkken med innovation

Med over 60 nye produkter fra Sub-Zero & Wolf viser den nye generation, hvordan vores verden konstant revolutionerer, hvordan du oplever dit hjem. Mange af de nye kølevinkølere, køleskabe er Energy Star-kompatible og søger at skabe en bevidst indsats for at spare energi, mens de stadig leverer en smuk køkkenoplevelse.

Freshome-læsere er det helt op til dig, hvordan vil du designe dit køkken med disse innovative ideer?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar