Senge du klatre ind, både interessant og rumseffektiv

Jeg har altid fundet klatring i sengen en aktivitet, der er noget sjovt og usædvanligt. Jeg snakker ikke kun om køjesenge, selv om disse er de mest populære senge, du klatre i. Men der er også andre alternativer, og de er meget ens, selvom de er meget unikke i deres design. Her er et par eksempler.

Vi skal begynde med de populære køjesenge. Normalt er der kun to senge placeret oven over hinanden. Men nogle gange har du brug for mere end to senge. For disse tilfælde er der versioner med fire senge. Designet er enkelt. Klatrestigen er placeret i midten, og hver seng har sit eget lille indbyggede natbord.

Nogle versioner har en lille indbygget trappe i stedet for en stige. Det er et interessant alternativ. Placeret i midten af ​​de fire senge, giver mini-trappen også en barriere mellem sengene. Disse særlige køjesenge har et simpelt og noget traditionelt design, men de skiller sig ud med sengetøjets lyse farve.

Køjesenge er normalt for børn. Alligevel betyder det ikke, at de er de eneste, der kommer til at nyde at klatre i sengen. Voksne kan også gøre det, og det er derfor usædvanligt, moderne værelser som denne er blevet skabt. Dette rum kan faktisk ikke kaldes et soveværelse. Det er en slags soveplads tilgængelig via en lille trappe, en slags hyggeligt hjørne med et lille vindue.

Dette soveværelse har et design, der blev inspireret af den samme ide, men resultatet er helt anderledes. Sengen er hævet på en platform og sidder i en slags privat hyggeligt hjørne. Flere svingende trapper er fastgjort til væggen og overgangen til soveområdet. Det er et interessant design, dels dikteret af rummet, som er lang og smal.

Moderne og moderne hjem imponerer altid med deres unikke design og twitter på de traditionelle begreber. For eksempel er dette moderne opholdsstue rummeligt og har et højt loft. Dette tillod oprettelsen af ​​en slags kvadratisk privat rum i et hjørne. Det har udsigt over det omkringliggende område via det store vindue, og det kan nås ved at klatre en stige.

MoreINSPIRATION
  • Boxed In - Clever Loft senge og rumseffektive lagringsenheder
  • 22 køjesenge til fire, en pladsbesparende løsning til fælles soveværelser
  • Køjesenge til fire - Vidunderlige pladsbesparende tilsætninger til børnenes værelser

Det er sædvanligt for småhuse med højt loft og hældet tag at have et hyggeligt øvre soveplads, der kan nås ved at klatre en stige. Der er noget om formens tag og det lille rum, der gør dette område føles intimt og meget hyggeligt.

I små soveværelser er en simpel og smart måde at spare plads på og tilføje ekstra opbevaring at hæve sengen på en platform. Under sengen får du skuffer og opbevaringsrum og på den måde skaber du et udpeget rum bare til at sove. Det ville være endnu bedre, hvis du også havde et skylight over sengen.

Her er en anden interessant ide for en ophængt seng. Det er en ide der kan tilpasses til boliger med højt til loftet. Sengen er i dette tilfælde suspenderet over sofaen og kan nås via en stige. Det er en interessant ide, der giver dig mulighed for at få et hyggeligt, privat rum, hvor du kan slappe af, mens du også er en del af aktiviteterne i stuen.

Selvom det er usædvanligt, kan en seng også integreres i køkkenets design. Ideen i sig selv er ikke så mærkelig, men i dette tilfælde er det den måde, sengen blev integreret i køkkenets indretning, der imponerer mest. Sengen er placeret højt over døren, og den er tilgængelig via en stige. Derovre er der faktisk nok plads til to.

En lignende idé blev sagsøgt i tilfælde af dette eklektiske soveværelse. Her har soveværelset en stor seng, natbord og alt andet, men da det også havde et højt tag, var der god plads til en anden seng, der skulle tilføjes. Denne er placeret på et helt andet niveau. Det er en interessant og smart idé at maksimere det brugte rum i soveværelset.

Vores sidste eksempel er en anden moderne stue. Det har en meget enkel indretning med meget små møbler, men det skjuler også en hemmelighed: en lille hyggelig seng lige under loftet. Det er meget pænt integreret i layoutet og skiller sig slet ikke ud. Det er som et hemmeligt skjulested.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar