Hylder i usædvanlige steder: 3 inspirerende eksempler

Når du har begrænset plads eller mange ting at gemme, kan det være svært at finde steder at sætte alle dine ting på. Heldigvis er der mange steder, du kan lægge hylder på, som du sandsynligvis aldrig har tænkt på. Nedenfor finder du de 3 mest usædvanlige steder at placere hylder.

Trappehylder.

Trapper kan tjene mere af et formål end bare at gå fra en etage til en anden. Trappehylder kan nemt tilføres til siden af ​​trappen, der skinner mod væggen. Du vil ikke gå glip af de få centimeter af plads, som de tager op, og du vil give dig selv meget behov for opbevaring i stedet for at have spildt plads. Du kan nemt gøre disse hylder selv ved at tage en hylde og beslag, der findes hos Home Depot, og installere den på væggen over hvert trin. {Image from flickr}.

Dørhylder.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bruges hylden til at øge dit lagerplads
  • Ikke almindelige (men fantastiske) hyller
  • Store opbevaringsrum i små steder

De fleste mennesker har døre i deres hjem, som linned eller kappekabiner, at de måske ikke åbner ofte. Disse døre er det perfekte sted at tilføje hylder. Disse hylder er så unikke, fordi de tilføjer meget nødvendig plads, men er skjult fra det blotte øje, så du kan gemme stort set alt hvad du vil have på dem. Hylder til bagsiden af ​​en dør kan købes online på amazon.com eller hos mange lokale boligforbedringsbutikker. Hvis du vil have rigtig opfindsomme, kan du endda bare købe en lille bogreol og søm det til bagdøren for opbevaring. Så længe døren er stærk nok til at holde hylderets vægt, og du stadig har tilstrækkelig clearance til at åbne døren helt, har du virkelig ingen begrænsninger på den type hylde du sætter på bagsiden af ​​en dør. Du kan se dette virke rigtig godt som en form for garagehylder, hvor praktisk er fortilfælde over det æstetiske. {Billede fra ana-hvid}.

Wrap Around Ceiling Shelves.

Når de fleste mennesker tænker på hylder, tænker de på hylder, der ligger godt inden for rækkevidde og ofte gange ned til jorden. Dette efterlader meget spildt plads mod toppen af ​​væggene, tæt på loftet. Wrap around loft hylder kan bruges til at gemme bøger eller dekorative elementer. De er perfekte til et barns værelse til at gemme spil eller legetøj, som de ikke leger med ofte. Du kan købe denne type hylder på steder som Sears. En af fordelene ved at pakke rundt i lofthylder er, at siden du køber den ved stykket, kan du vælge så meget eller som lidt hylder, som du vil. {Image from apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar