10 Platform Beds - En moderne og fleksibel løsning i soveværelset

Platform senge er også kendt som kabine senge. De er en mere moderne version af den traditionelle seng og har flere nøgleelementer. En af dem er selve sengenes struktur. Den består af en solid vandret ramme, sædvanligvis af en rektangulær form, ofte med en sektion, der indeholder fleksible træplader, der er designet til at understøtte madrassen. Dette giver en fleksibel støtte til madrassen såvel som ventilation, hvilket eliminerer behovet for enhver anden understøttende struktur.

Platforms senge kan laves af mange forskellige materialer, men oftest er de lavet af træ eller metal, med variationer af bambus eller læder. Disse senge har normalt meget enkle designs, og de har ikke altid hovedgavl eller fodbræt. Den platform, som madrassen sidder på, kan også være større end det er nødvendigt, hvilket gør det muligt at indbygge indbyggede funktioner i designet. Nogle moderne eller moderne platforms senge kan komme med indbyggede natbord.

MoreINSPIRATION
  • Waverly Modern Platform Bed
  • Maly Platform Bed af Ligne Roset
  • Den moderne Hilda platforms seng

Design af platforms senge er normalt minimalistisk, og de har rene linjer og enkle former og farver. Selvom det normalt ikke er tilfældet, kan nogle platforms senge også have skuffer eller opbevaringsrum under rammen. Denne indbyggede opbevaringsplads kan også komme i form af en inddragelig opbevarings hovedgærdeenhed. Men lad os se et par interiører med platforms senge for at se, hvordan de integreres i forskellige typer miljøer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar