10 Praktiske og interessant-udseende vægmonterede vinstativ

Vinhyllen ses mest som et tilbehør til huset, men det er faktisk en meget praktisk og funktionel ting at have. Vin rack design varierer meget, og de kommer i alle former og former. De mest værdsatte og de der ikke tager meget plads og de vægmonterede. Lad os tage på disse 10 designs og se, hvad de har at tilbyde.

af John Welsh.

Som nævnt er vægmonterede vinholdere meget værdsat, og det er fordi de er pladsbesparende og også meget praktiske. De tager ingen gulvplads og de kan installeres næsten overalt. Vælg fortrinsvis en væg, der normalt forbliver tom.

af Sigmar

Spisestuen er et meget godt sted at have en vinplade. For at spare plads og også give et interessant design til værelset, kan du vælge et vinrack svarende til dette. Det har en meget enkel konstruktion, og det har også en stor indflydelse på indretningen.

af Yaniv Schwartz

Hvis du er en meget bestemt samler, eller du bare skal have masser af flasker vin i dit hus af en eller anden grund, så ville en simpel vinstativ ikke være nok. Du ville have brug for noget mere komplekst og meget mere imponerende. Denne synes om rigtigt.

af af Artisan Design Group

Ikke alle vinholdere har kompakte mønstre som dem, der ses ovenfor. Disse to synes for eksempel at organisere flaskerne i et tilfældigt mønster. Det er helt sikkert en interessant tilgang, men jeg vil hele tiden forsøge at skabe symmetri der, så jeg ikke ville være i stand til faktisk at nyde designet.

af Zephyr Interiors

MoreINSPIRATION
  • Det enkle og praktiske Blomus vinstativ
  • DIY vægmonterede vinstativ fremstillet af palle
  • Vægmonterede cykelstativ, der ser godt ud, mens de er praktiske

Horisontale vinholdere ser ud til at tage meget plads. Lodrette har ikke dette problem, selv om de rum de besætter er det samme. Et lodret vinstativ er meget nemmere at integrere i et mødelokales design og indretning.

af Montgomery Roth

Geometriske mønstre og mønstre er meget populære i moderne og moderne interiør, så denne type vinholdere ses ofte i sådanne rum. Mindre vinholdere med lignende design er også tilgængelige.

af Aimée Sild

Trappevægge er vidunderlige til både opbevaring og visning af ting. I dette tilfælde blev zig-zag-hylder installeret, og de tjener som opbevaringsrum til vinflaskerne. Det er en meget interessant og meget praktisk ide.

af Capoferro Design

Du kunne behandle vinstativet som et kunstværk eller en dekoration. I dette spisestue / stue er det vægmonterede vinstativ f.eks. Bare et andet interessant accentstykke, der vises på væggen.

af Nehas Photography

Her er et andet lignende eksempel. I dette tilfælde er hele indretningen af ​​denne stue fokuseret på geometrisk form og form og på dristige farvekombinationer. Vinholdere passer godt i designet, og de var smukt placeret væk fra rummets vigtigste brændpunkt.

af Teri Lynn Fisher

Dette er en anden interessant måde, hvor du kan bruge trappevæggen til at installere vinholdere eller anden form for opbevaring. Disse slanke og vandrette vinholdere er indbygget i trappevægens struktur og på en måde matcher de striberne på tæppet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar