25 mest kreative og originale spejldesigner

I designindustrien led det simple "spejl, spejl på væggen" nogle alvorlige opgraderinger. Hvem vidste, at dette tilsyneladende fælles udsmykningsparti ville blive så populært og så mange former? Fra italiensk kort til kreative reklame spejle er her 25 af de mest usædvanlige spejle, der nogensinde er designet:

På grund af det faktum, at Cape Town er kendt for sine drikke- og kørselsvaner, lancerede et taxiselskab Rikkis en meget kreativ kampagne for at overbevise folk om at tage en kabine a og komme sikkert hjem. Det her Politi Mug Shot Mirror fra agenturet DraftFCB Cape Town rangeret højt i både kreativitet og bevidsthed. Og som en ekstra bonus gjorde den vores liste over usædvanlige spejle.

Designet af Phil Sims, the Razorblade Spejl Må ikke have så skarpe kanter som det faktiske barberblad, men det ser jo ud til at være ens. Selv om den har en meget original form og det kan passe godt i ethvert badeværelse eller gang, tror vi, at et "fuldt" spejl ville være lidt mere praktisk. Men i betragtning af dets kreativitet er vi sikre på, at de fleste spejlfansere ville gøre dette "kompromis".

Har du nogensinde spekuleret på, hvad er højden af ​​berømte mennesker som Brad Pitt, Beyonce Knowles, Clive Owen, Clark Gable, Marilyn Monroe og Abraham Lincoln? Nå dette ualmindeligt Hvor lang du er spejl lader dig vide, hvad din højde er og samtidig sammenligner den med den ene af andre berømtheder. Spejlet har 120 navne, der er skrevet på en måde, der ikke påvirker seerens refleksion, så det er stadig funktionelt.

Vous Mirror har en unik form og er typen af ​​spejl med en holdning. Hver gang brugeren ser på det, ser det ud til at tale tilbage og sige "Alt er Ok". Hvilken bedre måde at starte dagen på end at have "nogen" supplerer dig på dit udseende? -Ved Elves at Work

Her er et interessant udseende spejl til de morgener, når du føler dig lidt "øko". Fra H2o Arkitekter har Glass Mirror integrerede vegetationskasser, der sammen med spejlet reflekterende overflade skaber et spændende og nyt design. -De DigsDigs

Dette strygebræt designet af Aissa Logerot fungerer også som et spejl i fuld længde. "Dette objekt er et link mellem to på hinanden følgende handlinger: Stryge tøj og klæde sig op", forklarer designeren Aïssa Logerot, en kandidat fra ENSCI les Ateliers. Det Strygebræt Spejl er en pladsbesparende enhed, da den ene side er et strygebræt og det andet et funktionelt spejl.

Perito Moreno Vanity Circle, designet af Iris Design Studio, blev inspireret af en sydamerikansk gletscher, der har samme navn. Det runde vægspejl har 12 oplyste halvpærer og ligner mere end et ur end et spejl. På nogen måde tror vi det har et meget interessant design, hvorfor vi besluttede at inkludere det på vores liste. -Vi DigsDigs

Vi må sige, at dette skal være vores foretrukne spejldesign af dette udvalg. Det Narcissistens spejl nedenfor indeholder følgende tekst: "Åh, hvor smukt er du! Du er charmerende. Du ser fantastisk ud! Det er fantastisk. Du er uendeligt attraktiv! Jeg tror, ​​at du er fabelagtig, bare fabelagtig! Du er absolut dejlig. Dit hår er virkelig fantastisk, det gnister med livet! Jeg elsker den måde du gør dit hår på, det silkeformede krøllehoved og bølger er strålende. "Denne sjove og kreative tekst gør brugeren af ​​dette spejl fuldstændig at ignorere sin refleksion og starte sin dag med glæde og selvtillid.

Her er en praktisk ide fra MicroWorks (Japan). Denne moderne Jump Out Mirror består af et lille håndspejl, der kan integreres perfekt i et større reflekterende emne, der danner et enkelt produkt. På grund af de magnetiske vedhæftninger behøver brugeren ikke at bekymre sig om, at det lille spejl - fra DesignSpotter

Det Skateboard Spejl er et klogt og sportsligt element, der kan placeres enten i teenagernes værelse eller på et badeværelse. Den har et skateboard med udvendige hjul i livsstil, perfekt til en god refleksion. Vi kan også lide den måde det kommer på væggen, det ligner næsten et trofæ, især for "hard rock" skatere. Du kan forudbestille denne vare hos Purves, for summen af ​​$ 224.

Selv om det siges, at dette spejl ligner en lavet af brudte stykker, synes vi, det ser ud som om et billede af lyn. Uanset hvad, denne "Broken Mirror"Med usædvanlige lysmønstre kommer stor og tilføjer en dramatisk følelse og ekstra personlighed til et rum .- via Elves at Work

Denne Touch Screen Mirror fra Stocco tager hele "spejl" -begrebet til et nyt, teknologisk niveau. Denne genstand kan omdanne ethvert kedeligt badeværelse i en sjov og kreativ, der altid kan holde brugerne underholdt. Spejlet har en berøringsskærm, som kan give nem betjening af radio, dato og barometer. Det leveres også med en integreret mp3-afspiller, til dem, der ønsker at synge i brusebadet, men glemmer teksterne fra tid til anden.

Siden vi turede inden for teknologi, er her et andet interessant spejl designet af Alpay Kasal. Det Interaktiv spejl går godt i enhver indretning og måske endda i offentlige rum. Som navnet antyder, kan spejlet interagere med sin bruger, som kan spille spil på det, tegne og selvfølgelig tage sig af hans eller hendes udseende. Tjek filmen og se hvad den kan gøre.-Via Oddee

Der er sandsynligvis ingen højere spænding end at vågne om morgenen, gå mod spejlet og se en kraniet. Okay, en lille syg fantasi der - men du må indrømme, at det også er designerens af dette Skull Mirror. Sagde at være skabt specielt til Halloween, kan denne usædvanlige vare findes online her for et beløb på £ 3.95.

Jeg er sikker på, at du alle husker spillet Tetris, den ene hvor små figurer skulle placeres sammen for at danne en kompakt blok. Det her Tetris Spejl er for de sande fans af dette fængslende spil. Det usædvanlige spejl kommer med tretten paneler, der kan arrangeres af brugeren på enhver måde, han ønsker. Hvis du er overtroisk, skal du være meget forsigtig med ikke at tabe nogen af ​​dem på gulvet.

Det her Pirat spejl er ikke så uhyggelig som det er ... sødt. Dette design er kun et af selvportrætens spejle af Jeannie Choe og Steven Tomlinson. Med deres usædvanlige udseende og glædelig tone, er disse spejle helt sikkert lyse op i et værelse og tilføje lidt sjov og personlighed. Du kan købe dem online her.

Denne slags spejl er ideel for børn at se sig vokse og voksne, som aldrig holder op med at håbe. Det blev designet af JuanCo og produceres og sælges af BanalExtra. Vi synes, at det har et meget originalt design, der kunne gå godt i et værelse med en mindre alvorlig følelse.

Hvis du tænker på at besøge hovedstaden i Det Forenede Kongerige, er her en mærkelig, men meget original idé. London Underground Mirror giver brugeren mulighed for at planlægge en rejse rundt i London, samtidig med at han bliver klar til det. Du behøver ikke at komme til metroen og kæmpe folkemængder for at se kortet - det er alt der på badeværelset spejl. Lidt derude? Vi tror bestemt det.

Designet af Colin O'Dowd, er dette spejl så stort som en Polaroid og så sød som en også. Perfekt til at transportere rundt, er Polaroid Mirror sjovt, funktionelt og meget originalt. -Vi Toxel

Det Fiktion spejl ser mere ud som en optisk illusion end den typiske reflekterende dekoration. Fra Glas Italia falder dette usædvanlige spejl gradvist væk på væggen og skaber en virkelig interessant effekt. Produktet er designet af Jean-Marie Massaud og passer fint i et badeværelse med en usædvanlig følelse.

Vertana Mirror er designet af Hida Sangyo og kommer i sjov rensdyr form. Samtidig er den meget funktionel og tjener både som et spejl og en tøjhænger. Visst, da det bliver dækket, vil dets unikke design langsomt blive skjult, men det er enten et originalt møbel at have rundt. Hvis du er interesseret, er Vertana Mirror tilgængelig til køb her.

Hver og en af ​​os har et yndlingsland, selvom det for de fleste mennesker derude er tilfældet deres hjemland. Det Belvedere Italien Spejl af james irvine er en 42? x 35? x 0,5? Kort over Italien, der kunne virke som en impuls for sin ejer at besøge dette smukke land. Vi ved ikke om jer, men vi fandt dette design enkelt og spændende. Pris: $ 592- herfra.

Hvis du er på udkig efter et nemt alternativ til et spændingsværktøj, der er svært at manøvrere, er dette sjovt reflekterende vægmærkat et godt valg. På billedet nedenfor har du en masse sjove katte, men du kan tjekke meget mere lignende designs her og også bestille din favorit online.

Hvis du tilfældigvis er en fan af komfortable stole op til det punkt, hvor det ville være nok at bare se på en og føle alt varmt og fuzzy inde, her er et originalt spejl design, der passer til dette usædvanlige behov. Big Mirror er designet af Paola Navone til Casamilano, og det er dybest set en kæmpe reflekterende lænestol. Vi kan lide originalen af ​​dette design, hvorfor vi besluttede at inkludere det i vores liste.

Dette skøre udseende spejl kommer fra Room Service og har et sjovt og skørt design. Vi synes det ville se godt ud i et ukonventionelt interiør omgivet af andre lignende udsmykningsartikler. Da det ser lidt ud som en havdyr, anbefales små ting som havskaller eller havstjerner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar