5 tips til brug af mønstre, der passer til din orientalske tæppe

Orientalske tæpper er noget der sandsynligvis vil være i lang tid. De er blevet populære hurtigt, og de er meget værdsat over hele verden. De er også meget holdbare, og de varer i en levetid og mere. Men de er også vanskelige at integrere i en stadig skiftende indretning. Så hvad kan vi gøre for at matche og parre dem med resten af ​​vores møbler? Her er et par ideer.

1. Et konstant farve tema.

En effektiv måde at integrere et orientalsk tæppe på i et rum som f.eks. Stuen er at bruge mønstre i samme farvefamilie. Prøv at opretholde en ensartet visuel effekt. I dette tilfælde har vi et tæppe med blå og brune nuancer. Bemærk, at puderne og illustrationerne er valgt for at matche disse farver. Det er enkelt og det er effektivt.

2. Kontrasterende neutraler.

Hvis du på den anden side ikke ønsker at forbedre den samme visuelle effekt, som dit orientalske tæppe har på indretningen, kan du prøve at fortynde det. Det bedste ved at gøre det er ved at bruge neutrale. På den måde blur du uanset farverne, som tæppet har, og til at aflede opmærksomheden mod andre kilder. På denne måde kan du sikkert undgå at bruge farver og mønstre, der ville overbelaste hinanden, hvilket resulterer i en trættende indretning.

3. En monokromatisk indretning.

MoreINSPIRATION
  • Sådan blandes og matches mønstre som et designpro
  • Moderne lejlighed med orientalske og spanske accenter
  • Orientalsk indretningsdesign og inspiration

En anden måde at aflede opmærksomheden fra det orientalske tæppe er at skabe en monokromatisk interiørindretning. På den måde får du mulighed for at blande tæppet. For eksempel kan du bruge de samme farver som tæppet har til vægge, møbler og dekorationer. Hvis der er for mange af dem, skal du vælge de dominerende nuancer. På denne måde, selv om mønsteret fra tæppet skiller sig ud, forbliver det stadig i baggrunden og bliver mindre invasivt.

4. Matchende møbler.

En lignende ide ville være at bruge de samme farver, der findes i tæppet til møblerne. For eksempel, hvis din orientalske tæppe har nuancer af brun, prøv at replikere den samme farve i møblerne. Andre mere levende farver, som ikke ville være egnede til emner som frysere eller væggenheder, kan bruges til lænestole, sofabord eller andre mindre tilbehør. Selv om mønsteret af tæppet stadig vil være et accentelement, bliver den samlede effekt ensartet.

5. Supplerende mønstre.

Bare fordi din orientalske tæppe har stærke og iøjnefaldende mønstre betyder det ikke, at du ikke kan have andre mønstre i rummet også. Faktisk kan det under de rette omstændigheder medvirke til at mindske dets virkning. I dette tilfælde har vi en fed print på tæppet og en mindre invasiv, men stadig iøjnefaldende print på lænestolen. Det afleder en del opmærksomhed i den retning, hvilket gør tæppet lidt mindre slående.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar