10 tips til at bringe filmnat til baghaven

Sommer, tidspunktet for fester og være ude så meget som muligt. Tiden for friske råvarer og sene filmaftener. Tiden til svømning og bål. Hvad hvis du kunne tage alle disse ting og sætte dem sammen i ét episk rum? Nemlig, din baggård. Med en baggårdsteater bliver hosting simpel og dine fester bliver de parter, alle taler om, når sommeren er overstået. Mens du bare kan oprette en skærm på plænen, er der flere måder, du kan faktisk indarbejde filmvisning i din baggård. Tag et kig på disse 10 baghave teatre for at blive inspireret til din egen baggård filmnat.

Vidste du, at du ikke engang har brug for en skærm til filmnat? Hvis dit hjem har en flad væg, kan du projicere filmen rigtigt på den. Fortæl dine venner om at bringe deres græsstoler, og du får den nemmeste filmnat nogensinde.

Sæt din shindig fra poolpartiet til filmnat ved at installere en skærm ved vandet. Når det bliver mørkt nok, kan gæsterne flyde rundt på rørene med deres cocktails, mens de ser et yndlingsspil.

Måske bruger du din skærm meget mere end bare filmaftener. Hvis du er vært for sportsvisningsfester samt filmaftener, vil du overveje at gøre din skærm til en fast bosiddende i din baggård. Giv det et tag og robuste indlæg, så det er tilgængeligt, når du har brug for det.

Udendørs boligarealer er gode steder at slappe af om sommeren. Så hvorfor ikke tilføje en skærm over din udendørs pejs? Du vil gerne bruge alle dine nætter derude, indtil det bogstaveligt talt sner.

MoreINSPIRATION
  • Tema rum: Movie Night
  • Få klar til sommer baggård parter
  • Forbered din gård til efterår med disse baggårdstips

Når din gård er ret stor, hjælper det med at have afgrænsede rum til alle dine udendørs aktiviteter. Sæt din skærm under en pergola for at sætte nogle parametre på visning af plads. Selvfølgelig, hvis din fest ikke passer ind under, kan du altid udvide plads til græsplænen.

Leder du efter en virkelig moderne måde at indarbejde en skærm på i din moderne baggård? Få kunstner ved at projicere din film på et vandfald. Det er rigtigt. Ingen lærred kræves. Det vil fungere som et dekorativt stykke om dagen og en biograf om natten.

Bygger du et dæk i din baggård i sommer? Overvej at tilføje særlige foldesæder til spontan udendørs visning, der forsvinder, når filmen er overstået. Det er en god mulighed, især når du har børn, der ikke har noget imod at sidde på gulvet.

Har du virkelig ikke en baggård til en rigtig skærm? Tid til at tænke midlertidigt. Du kan investere i en opblæsningsskærm, der vil gå overalt i det værft du vælger og derefter folde væk for nem opbevaring. Bean bag sæder er ikke påkrævet, men naturligvis gør visning mere behagelig.

Selvfølgelig kan du gøre din plads klassisk samtidig med at du er komfortabel. Fyld dine udendørs møbler med alle puder og puder, du kan finde, der vil modstå vejret. Det vil gøre din udendørs plads ser meget trukket sammen, mens du er klar til filmnat, når stemningen rammer.

Som med enhver fest, hvad der virkelig betyder noget er, at folk deltager. Så kast en klassisk uklar skærm ud, tag dine stole ud af spisestuen og tag en filmnat med eller uden en stor baggård. Ingen vil huske, især hvis du serverer popcorn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar