Bedste juletræ står for 2011

Taler om juletræer er det ikke muligt, at hvert hus vil have sin egen have og juletræ intakt. De fleste af disse juletræer er bærbare og holdes inde i huset oven på en juletræstand. Der er en række af sådanne juletræer står til rådighed på markedet, og du kan foretage dit køb afhængigt af størrelsen af ​​dit juletræ og plads belægning. Du skal gøre det rigtige køb, fordi denne stativ skal danne basis for dit juletræ. Nedenfor ses fem af de bedste juletræer, og du kan lave dit køb efter at have gennemgået det samme?

HMS Mfg Corp 206 Juletræstativ leveres med en tyve tommer diameter base. Det kan holde op til en gallon vand uden overfyldning. EZ-fyldningskanalen gør det let at kontrollere de vandniveauer. Farven på basen er grøn, som normalt passer til alle træer. UPC-koden til denne juletræstativ vil være 025947002061. Det Forenede Stater fremstillede produkt distribueres af HMS Mfg Corp. Tilgængelig fra $ 18 + HMS Mfg Corp 206 Juletræstativ.

HMS 208F-5 24 inch H20 juletræstativ leveres udstyret med en træ næringsstofpakke, der sikrer, at der ikke er spilde vand på gulvet fra bunden af ​​stativet. Standen er specielt udformet til at lade dig vide vandstanden let, og der ville ikke være noget problem ved vanding af træet. Standen kan holde op til 1,6 liter vand, hvilket betyder at større træer kan rummes på træstanden. Juletræer, der er en højde på ti tommer, kan let monteres i denne juletræstand. Det er også dobbelt sikkert og har en patenteret to niveauer af skruer fastgjort til den. Flere detaljer om dette produkt kan findes hos Amazon fra $ 18 +.

MoreINSPIRATION
  • 30 juletræsindretning ideer til 2011
  • Real eller kunstig juletræ i år? - Fordele og ulemper
  • Et par tips, der kan hjælpe dig med at holde dit juletræ frisk og sundt

National Tree 9137159 Revolving Christmas Tree stativ er sikkert et sandt navn til innovation, da det kan drejes efter dine behov, mens du dekorerer juletræet. Du behøver ikke at begrænse dine dekorationer til den ene side af træet, og træstativet kan omdannes til en storslået 360 graders wiothouty nogen bekymringer, da basen er lavet af stærkt stål. Dette ene træ står det er tilgængeligt fra $ 26 +.

Den 7 'stål træstand er den grundlæggende model af en juletræ stativ og ville være tilstrækkeligt til at holde det grundlæggende juletræ på omkring syv inches. Denne lavprissede træstand er multi farvet med grønt og rødt. Det har en vandbesparende kapacitet på op til en gallon. Basen er omkring 27 inches, hvilket er mere end tilstrækkeligt til at holde din grundlæggende model juletræ. Denne juletræstand kan fås på 9 $.

Den EZH20 7,5 fod kunstige juletræstand (1196) passer bedst til kunstige juletræer. Træstativet er specielt designet til at holde det kunstige træ stående lige og naturligt i hele festsæsonen. juletræsstativet kan rumme op til et 7,5 fod højt træ og bunden er stærk nok til at holde træet. Der er også en ledningskanal, som ville skjule dine strømledninger igennem. Den EZH20 7,5 fod kunstige juletræstand (1196) er tilgængelig for 20 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar