Casual Køling med Smegs Fab Denim Køleskab

Casual Køling med Smegs Fab Denim Køleskab
Casual Køling med Smegs Fab Denim Køleskab
Anonim

Det er ubestrideligt, at materialer er højt på listen over prioriteter, når det gælder produktdesign, og med så mange nye og innovative materialer, der rammer markedet, har producenterne ingen mangel på muligheder. Mens mange søger materialer med nye eller forbedrede egenskaber, er der også dem, der foretrækker at se til fortiden for deres materielle løsninger. Det italienske apparatfirma Smeg har netop gjort for sin seneste inkarnation af sin populære retro FAB-køleskab.

I et quirky samarbejde med modeforhandleren Italia Independent blev Smegs begrænset udgave FAB28 denim-køleskab lanceret på Salone del Mobile i Milano. Kombinerer og genfortolker to klassiske designikoner, FAB28 Denim, der er tilgængelig i et begrænset løb på 500, er indbegrebet af afslappet stil. Med en nål og tråd har Smeg formået at sy sammen italiensk stil og hjerte med næsten kirurgisk præcision.

Men er denim virkelig det ideelle materiale til at dække et køleskab? Ifølge Smeg var det nødvendigt at behandle Plasma, en nanoteknologi, der beskytter overfladen af køleskabet mod stænk af vand, olie, mælk og frugtsaft for at kunne bruge materialet i en hjemlig sammenhæng. Så hvad regner du med? Er du overbevist?

Populært emne.