Beton Gulve, både en erklæring og et funktionelt valg til moderne boliger

Selvom de er et element, der er specifikt for industrielle indretninger, er betongulve også en detalje, som smukt kan supplere et moderne hjem. Meget populært i køkkenet kan betongulve også integreres i områder som stuen eller endda soveværelset. Den største bekymring er at finde en måde at afbalancere kulden og neutraliteten det bringer ind i indretningen. Der er mange måder, hvorpå du kan gøre det.

For eksempel i køkkenet kan du kombinere betongulve med træmøbler. På den måde bliver betonens kulde afbalanceret af træets varme. De to teksturer supplerer også hinanden smukt. Da betonggulve anvendes i indretning som en erklæring og et vigtigt element i det overordnede billede, er det bedst at de ikke dækker dem med tæpper eller tæpper, men for at lade dem vise deres skønhed og unikke kvaliteter.

MoreINSPIRATION
  • Mørke trægulve, et elegant og stærkt valg for ethvert værelse i huset
  • Varm og moderne design med beton
  • Sildbensgulve og betonkolonner forbundet med moderne minimalisme

Selv om det måske ikke ligner en førsteklasses mulighed, kan du også have betongulve i værelser som soveværelset. En moderne indretning kan være baseret på neutrale nuancer og teksturer, og du kan skabe en sort og grå dekor eller noget lysere. Hvis du beslutter dig for at påvirke betongulve endnu længere, kan du også integrere andre stærke industrielle påvirkninger som f.eks. Udsatte murvægge eller bjælker, metaldetaljer og så videre.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar