Moderne 2-etagers bolig i Brisbane, Australien

Denne imponerende bolig er beliggende i Brisbane, Australien og har et meget interessant design, et sted mellem klassisk og moderne. Huset er en to-etagers bygning og det blev designet af Shaun Lockyer Architects. Klienterne ønskede at kunne beundre og nyde udendørsarealerne og også gøre dem til en del af interiøret.

Arkitekterne formåede at gøre disse ønsker til virkelighed ved at åbne interiøret mod udendørsområderne. Begge niveauer drager fordel af store indendørs-udendørs forbindelser, uanset om det går gennem gulv til loft glasvægge eller overgangsrum. Opholdsstue og spisestue er et sted inden for grænsen mellem ind og ud. Det er en moderne tilgang, og resultatet er en god blanding. Da det var umuligt at anvende den samme strategi for det øverste niveau, formåede arkitekterne at vedtage en anden tilgang til dette rum.

MoreINSPIRATION
  • En smuk blanding af indendørs og udendørs rum i et hjem fra Australien
  • Moderne hjem med en indendørs skate park af LEVEL Architects
  • Moderne bolig med udsigt over nationalparken

Det andet niveau indeholder et parkrum. Det er et rum, der kombinerer indendørs og udendørs og også udnytter husets nærhed til centralparken. Det har et træbelagt skråt tag og atmosfæren inde er meget luftig og ferieagtig. Resten af ​​de indre rum er indrettet med varme farver, masser af træelementer og klassiske accenter. Ejendommen har også en stor pool udenfor. At bo her er som at have en ferie hver dag. Det er meget afslappende, og den interne struktur af huset gør det også perfekt til underholdende. {Fundet på decoist}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar