Moderne enkelt-etagers hjem Parading en forfriskende gennemsigtighed

At skabe et stærkt første indtryk, dette moderne enkeltgulvshus i Phoenix, Arizona, hjælper ejerne til enhver tid at forbinde udendørs. Et infillhus i Phoenix's historiske Pierson Place-kvarter, fik det navn fra, at dette parti var den sidste ledige i nabolaget, og arkitekterne på The Ranch Mine så det som "manglende link". Sådan er historien om et hus, der forbinder et fællesskab, startet. Spredningen på en enkelt etage har det volumetriske hjem en ren moderne form med dristighed og stolthed.

Opdragt af Evan Boxwell fra Boxwell Southwest, arbejdet arkitektoniske team om visuelt at integrere den nye bolig i den eksisterende kontekst. Store 24 fods stablingslommedøre danner de to modstående vægge i stuen og skaber en inspirerende gennemsigtighed fra gården til den private baggård. Muligheden for at åbne alle skydedøre på samme tid skaber en udendørs stue og spisestue, perfekt til et moderne enkeltgulv-hjem.

De 3 soveværelser / 2 badeværelser moderne hjem i Phoenix blev omhyggeligt designet til at indlejre kvarteret i sin struktur ved at åbne sig selv op til omgivelserne. Det moderne enkeltgulvehjem spredes over 2050 kvadratfod og bruger hver tomme i ejerens favør. ”Huset bruger store overhæng til at skygge de store glasdøre fra april til oktober, og disse døre giver utroligt krydsventilation for at afkøle huset på de kølige ørkenaftener. LED belysning og avanceret indramning konstruktion bidrager også til at holde dette hus utroligt energieffektivt. Huset måtte passere The City of Phoenix Historic Preservation Committee, så designet fokuserede på at abstrahere den fælles skala, form og massering af de eksisterende huse i det historiske distrikt til en moderne fortolkning."Kan du forestille dig at underholde dine venner i dette åbne boligareal?

Hvis du kunne lide dette hjem, vil du helt sikkert se disse 30 Modern Living Room Design Idéer til at opgradere din livskvalitet nu.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar