Cool Designs For Fremragende Home Interiors Fuldt af Flair

Udtrykket "cool" er ret vagt, men vi bruger det temmelig ofte og henviser altid til noget andet. Et koldt design er en der skiller sig ud fra resten, der imponerer og får os til at ønske, at vi havde det til os selv. Cool design i verden af ​​indretning og møbeldesign er ikke nødvendigvis den mest overdådige og komplekse af alle. De kan lige så nemt imponere med deres enkelhed. Hver af de følgende kreationer er unik, anderledes og cool på sin egen måde. Det er op til dig at finde ud af om du vil have noget lignende til dit eget hjem eller ej.

Den usædvanlige ting om CT-01 sofabord designet af Richard Sinnig er toppen, der har tre elementer indlejret i den: en træskål, et porcelænskib og en vase. Disse er integreret i bordet, hvilket giver det det ulige og seje udseende, der gør det skiller sig ud. Bordet er lavet af pulverlakeret metal og har et let forsænket og rummeligt rum, der giver opbevaring til ting som bøger, fjernbetjeninger og andre ting.

Vægure er ikke længere det populære, must-have tilbehør, som alle havde i deres hjem. I dag er et vægur hovedsagelig en udsmykning til rummet, og det skal på en eller anden måde imponere for at blive inkluderet i et indretning. Delmori-uret gør det helt sikkert med sit simplistiske og grafiske design. Den er lavet af en kombination af forkromet stål og valnødtræ. Bøjlen er lavet af sort eller hvid glasfiber.

Der er mange ting, der kan siges om Pratone. Det er et møblement, der ligner en plet af jorden dækket af græs men kun eksternt. Alt er bevidst ude af proportioner. Du kunne kalde dette en chaiselong, selvom det er et stykke i en egen kategori. Konceptet for dette design blev oprindeligt introduceret i 1971, og den nordiske pratone blev præsenteret af Gufram i 2016.

Ville du føle dig komfortabel at sidde ned på en sofa, der ligner et par kæmpe læber? Ikke alle ville. Bocca sofaen blev først designet af 1970 og flere versioner af sit seje design blev derefter oprettet i 2008 og 2016. Dette er Boccadoro, den seneste skabelse. Det blev introduceret af Gufram for at fejre denne sofaens 50 års jubilæum. Den bevarer sin ikoniske form og giver den en guldfinish.

På grund af det sædvanlige design er det ret svært at gætte funktionen af ​​denne geometriske struktur. Bag den diamantformede sammensætning er der faktisk en radiator. Dette design tilbyder en moderne opvarmningsløsning til elegante og moderne rum. Radiatoren blev kaldt simpel og suggestivt Diamond.

Så meget som du nyder alle omkring dig, nogle gange behøver du bare være alene med din tankegang og undslippe al støj. I sådanne tilfælde kom Framery med tanken om en lydisoleret kabine. De er førende inden for fremstilling og udvikling af lydisolerede private rum. De skaber kabiner til en eller to personer, som giver brugeren mulighed for at sidde komfortabelt på en barstol, placere deres laptop på et lille bord og nyde stilheden.

Cool design kommer fra skøre ideer. Så billede dette: et mobil køkken med vinger. Faktisk er designen ikke så skør som det lyder. Dette flytende køkken er kompakt i form, og de vi nævnte vinger er sideudvidelser, der kan bruges til madlavning eller tilberedning af mad. Dette er en meget nyttig skabelse til udendørs rum.

Ser man på disse smukke indrammede billeder af eksotiske fugle, kan man ikke finde noget spektakulært om dem. Sikker på, de ser godt ud, men det er ikke nok til at få noget til at skille sig ud af det meste af tiden. Men når du nærmer dig disse portrætter, kommer de pludselig til livs, hver fugl præsenterer sine unikke egenskaber. De rufflede kunstværker giver ny mening til det, der plejede at være noget, end et smukt indrammet billede af en fugl.

Alt kan fortolkes i indretningens verden, endda noget så simpelt og grundlæggende som en håndvaske. Hvis du har brug for bekræftelse, skal du se på de 3D-trykte kraner, der er angivet af American Standard. De danner virksomhedens DXV-linje, og de har alle originale designs med indviklede mønstre og former.

Efter fodsporene i det ikoniske design fra 1970'erne skiller Peacock Lounge Chair sig med sin geometri og kompleksitet. Stolen er lavet helt af wire, med en cirkulær base og en ryglæn, der ombryder den, og danner et interessant geometrisk mønster. Designet skiller sig også ud takket være valget af lyse farver.

Nøjagtigt betegnet Cherry Blossom, bringer denne lysekrone en smuk funktion fra naturen inde i dit hjem. Dens design er så drømmende og delikat som den virkelige ting, der inspirerede det. Denne unikke armatur er lavet af metal med perlehvid finish. Det giver diffust og behageligt lys, der har potentialet til at blive et fokuspunkt for et bohemisk og luksuriøst interiør.

En anden unik og ekstraordinær serie vedhængslamper er den ene designet af Jim Torres, en ung industriel designer, der lavede sin indgang i domænet med en armatur lavet af metalspåner. Derefter designede han Escapanade-serien, som omfatter inventar, der ligner skyformationer, der synes at flyde i luften.

Live kantborde er forbavsende smukke, men nogle designs stopper ikke bare der. Denne tabel designet af Uhuru går dybere og ikke engang i en figurativ forstand. Bordet har en sprække, der splitter sin top i to sektioner.Virksomheden, der designede den, blev grundlagt i 2004 og har specialiseret sig i avancerede specialdesignede designs med fokus på bæredygtige og tidløse kreationer.

Mange moderne møbeldesigner stole på geometriske former og kombinationer af former. Denne tabel er et godt eksempel på baggrund af dets design. Men bordets geometri er ikke det eneste, der får det til at skille sig ud. Der er også en interessant og iøjnefaldende kontrast mellem solid og tung top og de tynde og delikate ben, der understøtter det.

Peter Glassford designede en interessant lænestol. Det blev præsenteret på ICFF 2016. Klubstolen har et design lavet som en collage af forskellige små stykker materiale arrangeret sammen i et tilsyneladende tilfældigt mønster. Collage Furniture serien indeholder flere andre mønstre, der ligner struktur i stolen.

Efter at være blevet udfordret til at genoverveje, hvordan bløde materialer anvendes i møbeldesign, kom en gruppe studerende fra RISD (Rhode Island School of Design) op med en interessant møbelserie skabt ved hjælp af teknikker såsom vævning, strikning, hækling og knotting. Den Sinuous stol designet af Noelle Antignano er en af ​​de skabte stykker. Den har en simpel metalramme dækket med polstrede ekstruderinger.

Borde med glasplader er værdsat for deres gennemsigtighed og bruges ofte i rum, der skal være luftige, lyse og åbne. De er også ofte karakteriseret ved interessante og skulpturelle designs til de baser, der støtter dem. Denne særlige tabel viser, hvor smukt og iøjnefaldende denne kombination kan være.

Der er mange måder at få et badeværelse til at se stilfuldt, herunder med en håndvask som denne. Det hedder Nami og det var designet til at ligne en delikat marmor skulptur, der efterligner stoffets folder draperet til siderne. Kontrasten mellem materialet og formen er fascinerende.

Dette er en lysekrone, der ser ud som om den er dannet af en flok tynde stænger, der krydser hinanden. Lysekronens navn er faktisk Criss-Cross, der giver en meget præcis og kortfattet beskrivelse af dens design. Tanken bag dens design var at blande kunst med belysning og det er resultatet. Stålstængerne svejses forsigtigt i et tilsyneladende tilfældigt mønster, der gør det muligt for lysekronen at ligne en moderne skulptur.

Navngivet livets blomst er samlingen, der indeholder denne stol, helt speciel serien. Det er en skabelse af Mor-Han. Stolen har et sæde, der groft er formet som en trekant, men ligner samtidig en blomsterkrop. Ryglen er minimal og skulpturel og benene er koniske. Brugeren kan hvile sine fødder på støtten fastgjort til undersiden af ​​sædet.

Expose sofabordet er en model, der igen sætter sammen en skulpturel og kunstnerisk base og en gennemsigtig glasplade. Toppen er rund, som giver bordet et afslappet og elegant udseende. Den spiralformede form af basen danner et iøjnefaldende design, der kan beundres fra alle sider takket være den gennemsigtige top.

MoreINSPIRATION
  • Fremragende glasmøbeldesigner til moderne interiører
  • Møbler med enkle endnu fremragende designs og masser af karakter
  • Fremragende design til ekstraordinære interiør decors

Man tror måske, at der ikke er meget plads til forbedring og kreativitet, når man designer et bord. I virkeligheden er det virkelig langt fra sandheden. Selv noget så enkelt og så grundlæggende som et bord kan fortælle en historie gennem sit design. Det er det, Serenadebordet gør. Hvert bord fra serien kortlægger dansens historie gennem stjernerne synlige på toppen.

Denne håndvask fortæller også en historie, og i dette tilfælde er historien millioner af år gammel. Det skyldes, at bassinet er et af de få, der er hugget ud fra stammen af ​​et forstenet træ. Der er et begrænset antal forbrændte træbassiner, og hver enkelt af dem er unik og ekstraordinær, perfekt fossiliseret og giver dig mulighed for at bringe historie ind i dit hjem.

Tilbehør kan gøre et hus til at være stilfuldt og specielt også. Faktisk er indretningsarkitekterne ofte afhængige af disse elementer for at tilføje karakter til et rum, der er meningen at være simpelt uden at være kedeligt. The Shore Rug skiller sig ud. Hvert enkelt stykke er håndlavet med små forskelle i farve og ledning placering. Leveres i tre forskellige dimensioner og 11 farvekombinationer, er tæppet det ideelle accent stykke til en række decors.

Den fascinerende kombination af farver, der er udstyret med Bada-badekaret, suppleres af et usædvanligt design, der skal give stykket et organisk udseende. Karret er designet af Lee Hun Chung og har en glaseret keramisk struktur. Det er et fritstående stykke, som er meningen at blive et fokuspunkt for det rum, den står i.

Hvis du leder efter et interessant og unikt kunstværk til dit hjem, skal du kigge på Gugger Petters kreationer. De udstilles i gallerier og museer i Europa og Amerika og skiller sig ud takket være materialevalg. Kunstneren bruger aviser og blade til at gøre hendes vision til liv.

En anden stor kilde til usædvanligt og dramatisk kunstværk kommer fra Greg Haberny. Kunstneren har en abstrakt vision af verden, har en satirisk tilgang og skaber værker, der skiller sig ud i bogstavelig forstand, er lavet af hverdagens genstande eller genanvendte og genbrugsmaterialer.

Inspirationen til Confetti-lysekronen kommer naturligvis fra konfetti, mere præcist fra eksplosionen, der får dem til at pope. Samlingen omfatter en lysekrone og en sconce, begge med lignende design. De har håndblæste glasskiver i forskellige farver og med enten messing eller rustfrit stål accenter.

Kontor på Horizon sofabord er inspireret af kystlinjen, med tidligere indflydelse, mere præcist tales om den portugisiske søfartsforskning, som folk har fortalt om i århundreder.Bordet genopliver disse historier ved hjælp af valnødtræ og guldblad, en kombination der er luksuriøs og elegant samt alsidige nok til at supplere en række decorer.

Belysningseffekten, der skabes af disse fire keramiske nuancer, ledsages af de små perforeringer, der projiserer lyset på væggene og loftet samt på de andre vedhæng lampeskærme. Nuancerne hænger fra to australske træboomerangs, og resultatet er et mobillignende design, der giver lysekronen et afslappet og legende udseende. For flere detaljer, se efter information om Claylight Boomerang.

De to lysarmaturer, der følger, er begge designet af James Dieter, og de deler i fælles design, der skiller sig ud takket være en indviklet og grafisk geometri og en kombination af former og linjer, der giver dem mulighed for at fordoble som dekorationer og endda skulpturer. Dette er Meta, en slank armatur, der kan installeres i en række sammenhænge.

Den anden lysarmatur vi lovede hedder Kite. Det har et navn der passer godt til det. Det ser lidt ud som et origami-stykke og har en indviklet geometri, der gør det muligt at fordoble det som en moderne skulptur og et stilfuldt hjemindretning.

Som navnet antyder, er dette en serie inspireret af murmurer, den fantastiske fuglebriller bliver oversat til et design, der ønsker at være dynamisk og iøjnefaldende. 3D-designet af Murmurations-lysekronen indeholder flere LED-vedhængslamper, som hver har sine egne unikke egenskaber og er harmonisk forbundet med alle de andre, der udgør stykket.

At finde stilfulde møbler til et spilrum kan vise sig at være en ganske udfordring, især hvis du ikke vil give rummet et kig, der er for barnligt, for manligt eller simpelthen også sportigt. Der er dog nogle muligheder og bordet Ping-Pong designet af James de Wulf er en af ​​dem. Bordet er elegant og elegant og kan også bruges som spisebord mest af tiden.

Selv om runde borde har deres eget sæt positive egenskaber, kan de også se lidt kedelige og enkle ud. Sådanne ting kommer ofte med stor popularitet. Der er design, der undgår at se for almindeligt ved at stå ud på unikke måder. Den ene er Steel Fan bordet skabt af James de Wulf. Den runde top er opdelt i sektioner, der ligner blæserbladene, og de er placeret i forskellige højder.

Navngivet Oracle, dette er en lysarmatur, der finder inspiration er en gammel tid, hvor der var en magisk forbindelse mellem to verdener. Armaturet består af flere sammenlåsende ringe af bronze med LED-indlæg. De skaber forbløffende visuelle effekter, balancerer hinanden og ser ud til at være dansende i midten af ​​luften.

Der er også en lille smule magi i Portal Light Fixture designet af Christopher Boots. Designet er enkelt, består af et slankt cirkulært element og et solidt rektangel, der holder det stabilt. At være en bordlampe, den var designet til at tilbyde subtilt og blidt lys med det formål at forbedre atmosfæren i rummet.

Cell wall light er en sconce, der blev designet til at minder om celletilvækst. Det er fordi flere af disse lys kan sættes sammen for at danne et geometrisk design, og den samlede armatur vokser med hvert stykke, der er tilføjet. Hver enkelt celle er lavet af poleret messing, som giver det en god glød.

Det er svært at skelne mellem skulptur og lysarmatur i tilfælde af dette stykke kaldet Dzoing. Disse quirky ting kan vises og hænges på fire forskellige måder, hvilket giver brugeren den fleksibilitet og alsidighed, der er behov for i et moderne miljø. Du kan hænge flere sådanne vedhæng over et langt spisebord eller bruge dem individuelt på nøgleområder for at skabe et legende kontaktpunkt.

Berlin-stolen kan ikke ligne meget, men dens skønhed og unikhed ligger i designens alsidighed. Dette er en meget tilgængelig og meget praktisk møbel. At være en lænestol, kan du stort set placere det hvor som helst du vil, og det vil stadig passe fint. Uanset om du vælger det til et læserhjørne, som ekstra plads i stuen eller i soveværelset, kan du være sikker på, at det ville være fantastisk.

Pixel er et skab designet til at skille sig ud. Det er nemt at forestille det som et fokuspunkt for stuen, soveværelset, entreen eller næsten ethvert andet rum i huset. Dets facetterede og flerfarvede design gør dette til et meget slående accentstykke, selvom dimensionerne er små. Skabet er på den anden side ret tungt og vejer 130 kg.

Noget så simpelt som en vas eller en glasskål behøver ikke at være stor eller farvestrålende for at skille sig ud, så længe den har subtile detaljer, der gør det specielt. Tjek for eksempel Mangrove kollektionen. Det er en vidunderlig skildring af enkelhed taget til et mere komplekst og slående niveau.

I Bundle-samlingen, som også blev designet af Vanessa Mitrani, kan du finde et sæt udsøgte vedhængslampe med delikate og fantastiske design. De klarer at skille sig ud, mens de også ser subtile og enkle ud. De spiller med organiske former og delikate linjer, og resultatet er unikt.

En anden interessant samling fra den samme talentfulde designer hedder Mask. Som navnet antyder, er tilbehørne, der er medtaget her, designet til på en eller anden måde at indarbejde dette koncept i deres strukturer. Serien består af tre vaser, der viser en kanin, ansigt og fuglemask.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar