Coventry Universitys lyse og moderne studentcenter

Studerende er vant til mindre sofistikerede steder og betingelser, men det er kun fordi de normalt er mere optaget af deres uddannelse og ikke er ligeglad med resten. Alligevel er der ingen grund til at udnytte det. Studentens centre behøver ikke nødvendigvis at være gamle og kedelige, med gamle bøger og billige møbler. De kan være moderne og sjov som denne.

Coventry Universitets nye studentcenter viser os, hvordan det er gjort. Dette sted har hyggelige kroge, lyse farverige interiører, en glad atmosfære og et moderne udseende. Den solrige gule tone, der er blevet brugt overalt, er lyse og lykkelige, og i kombination med den grå giver den også en følelse af ungdom og elegance. Coventry Universitets nye studentcenter dækker en overflade på 91.000 sq ft, og det er også kendt som "The Hub" blandt eleverne.

MoreINSPIRATION
  • Bangkok University Student Lounge af Supermachine Studio
  • Den perfekte studenters lejlighed med nordisk design
  • Svensk Solar-Powered Home Designet af Eleverne fra Chalmers University

Det er et lyst og uformelt læringscenter med et rent udseende, moderne design og stort nok til at rumme 1000 studerende ad gangen. Det er nok plads til alle at lære derinde. Hvis kun entusiasmen ville blive gjort for at måle. Huben er en kombination mellem et bibliotek og et offentligt område. Det er som et hjem væk fra hjemmet til de studerende på campus. Indretningens modernitet er helt sikkert tiltalende. Mine foretrukne ting ville være teardrop vedhæng hængende fra loftet. {Pics af Hawkins Brown}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar