Sød daybed for børn

I stuen ser det ud til at være naturlig at have en sofa. Dette skyldes, at det normalt er et sted, der er designet til interaktion og socialisering. Også de fleste sofaer kan også omdannes til senge, hvis du har brug for en ekstra plads. Når du tænker på det, er børnenes værelse lig den samme.I løbet af dagen har de brug for et sted at spille, lave lektier, hænge ud med venner, mens i løbet af natten bliver lokalet til et soveværelse. Så der skal være en måde at gøre alt dette muligt, når man vælger møblerne. Den bedste løsning ville sandsynligvis være at vælge en seng som denne.

Dagsengen ligner en sofa og den er så behagelig som en seng. Der er også en valgfri trille, der giver dig mulighed for at holde en ekstra seng nedenunder for soveværelserne. Denne er ikke inkluderet. Sengen er meget holdbar og sikker, med håndpåført finish, der beskytter træet.

The Daybed er et meget godt kompromis for din lille piges værelse. Designet er meget attraktivt og sødt, så jeg er sikker på, at hun vil elske det. Denne vare er ikke tilgængelig i butikkerne, men den kan købes på macys.com. Dimensionerne af dette smukke møbel er 88 "B x 42" D x 40 "H. Først rådfør dig med din lille pige, før du køber den bare for at være sikker på, at der ikke er problemer. Tilgængelig for 799 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar