DIY Møbler til en smuk foyer

Foyers er et rum i et hjem, der let overses, selvom de er det første du ser når du kommer hjem. Når du har dekoreret stuen og køkkenet og soveværelset og andre værelser i dit hjem, kan du bemærke, at din foyer ser lidt bar. På det tidspunkt kan du strække dit budget. Hvis du kan relatere, giv ikke op håbet! Der er masser af møbler egnet til en foyer, som du kan lave med dine egne to hænder. Tjek disse 10 stykker af DIY møbler, der vil gøre din foyer til en smuk.

Hvor stor ville en kirkebænke være i dit foyer? Hvis du har gjort din forskning, kan disse stykker brænde et stort hul i lommen. Så tag dine sikkerhedsbriller og bygg en til dig selv! Du vil få alle til at spørge, hvor du har købt den. (via Rogue Engineer)

Projekter behøver ikke at tage en måned. Denne DIY kræver kun et par timer for malingen til at tørre. Plus, du kan bruge nogle store grene, hvilket betyder at du allerede har den største del i din baggård. (via et designerliv)

Nogle gange er de bedste stykker dem, der er fornyet til et nyt møbel. Gå i spids for et gammelt hovedgærde, som du kan lave i en lys bænk til din foyer. (via design af Studio C)

Måske tænker du på, at du ikke bør have en hyggelig foyer på grund af alle de beskidte sko og støvler, der tramper igennem det hver dag. Opbyg en bootbakke, der holder snavs og snavs i stykker og giver dig mulighed for at forskønne din foyer, men du behøver det. (via Magnolia Market)

MoreINSPIRATION
  • Foyer Multifunktionel Indendørs Stand
  • Hvad er en foyer og hvordan du kan dekorere det
  • Smukt læderbetræk opbevaringsbænk

Jeg er ved at svømme over denne bondegårdsbænk! Det er så enkelt og langt, perfekt til en foyer, der er mere en gang end et værelse. Og du kan male den enhver stil du vælger, uanset om den er hvid eller grå eller lys gul. (via Home Depot)

Huse med familier har brug for lidt mere end bare en bænk i foyeren. Få dine arbejdshandsker ud og sæt en konsol som denne sammen, der vil holde hele din families rejsebehov. (via Beckham og Belle)

Her er et stykke værd at multi-purpose award. Kroge vil holde jakkerne, kasserne holder skoene og tjener som bænk, og der er en hylde på toppen til kurve. Og alle med vintage døren som baggrund. Hvad mere har en foyer? (via hometalk)

Disse hylder er så sjovt! For foyeren, der ikke er der virkelig, vil disse hylder holde tingene organiserende, samtidig med at de fungerer som indretning i din stue. (via Acraftymix)

Kender du de gamle stykker på dit loft, som du har holdt for "en dag"? Gå ud af kassen, fordi du vil bruge den til dette projekt. Monter den over en bænk for at tjene som en hylde, opbevaring og et lille skrivebord. (via funky junk interiors)

Måske har du en foyer, men det giver dig ikke meget plads til at arbejde med. Det kaster dig ikke ud af møbelspillet. Et lille bord som dette vil give dig et lille sted for nøgler og en billedramme, mens du holder dig ude af vejen. (via Reinvented)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar