Eklektisk bolig i Californien, udvidet og renoveret

Et allerede meget smukt hjem er blevet renoveret og udvidet og dermed bliver endnu mere stilfuldt og elegant. Det er denne bolig beliggende i Liberty Hill, San Francisco, Californien. Huset var allerede elegant og smukt og nu er det endnu mere imponerende. Det er fordi det er blevet genopbygget til de højeste standarder.

Remodelingsprojektet blev udført af San Francisco-baserede designstudio McMahon Architects. De genopbyggede dette smukke hus og gjorde det til en fantastisk bolig. Ikke kun at det ser drømmende ud, men det kan være en drøm, der kommer i opfyldelse for sin nye ejer. Hjemmet er i øjeblikket til salg for ca. 4,4, 495,000 millioner. Renoverings- og udvidelsesprojektet blev afsluttet i marts 2012, og denne luksuriøse bolig er nu klar til at blive andres drømmehus.

Hjemmet har et stort og solrig dæk, der kan nås via en række forreste trin. Det fører så til indgangen, med dobbelte døre og et meget indbydende udseende. Du kommer så til foyer. Det har eboniserede paneler på væggene og en temmelig dramatisk atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Udvidet familiebolig i Bel-Air af Dream Project LA
  • Overraskende ophold med et rustikt moderne udseende
  • En imponerende bolig i Californien med klassiske og moderne detaljer

Alt bliver så mere venligt og afslappet, når du kommer til stuen. Det er et rummeligt og indbydende rum med en sort marmor pejs i midten, højt til loftet, store vinduer og en meget charmerende indretningsindretning. Ved stuen er spisepladsen. Det er også rummeligt og imponerende, med en multi-tiered lysarmatur. Boligen er ikke kun stilfuld og elegant, men også fleksibel og god til både store middagsmøder, fester og afslappende familiemomenter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar