Elegant Gallo Bordtabell

Vi foretrækker normalt bærbare computere, fordi de er bærbare, og vi kan lide at tage dem med os, når vi går et sted. Vi nyder også det faktum, at de kan bruges overalt. Du sætter dem bare på din lampe, og der er ikke noget andet du har brug for. Men det er ikke meget godt for den bærbare computer. Det ville være bedst at bruge på et bord. Hvis du finder dette ubelejligt, bør du ikke fordi der er slanke og charmerende små borde, som du helt sikkert vil elske. En af dem er Gallo bordet.

Gallo bordet er et smukt møbel, der er designet til at blive brugt primært som et bærbar bord. Men det alsidige design gør det også muligt at tjene som et sidebord, sengebord eller en lille skærmenhed. Det har et meget simpelt design, og det giver det et moderne udseende. Det har også et kontor chic allure. Gallo bordet er lavet af solid valnød eller ahorn træ. Den har en slank træramme med asymmetrisk form.

MoreINSPIRATION
  • Den minimalistiske Cascade laptop bord
  • Bærbar bord med metal kanter
  • Kaffebordstabel

Bordet har også en lille træplade, perfekt til en bærbar computer. Gallo-bordets overordnede dimensioner er H 480 W 420 D 275. Den lille størrelse gør det muligt at bruge den i forskellige rum som f.eks. Stue, opholdsstue, soveværelse eller når du har brug for det. Det er let og let at bære. Desuden indeholder dets design også en lille hylde, hvor du kan gemme dit nuværende læsemateriale. Det er stort nok til at rumme et magasin, et papir eller endda en tynd bog. Tilgængelig for £ 205.00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar