Elegant Glas Libreria Bogreol Tonelli

Værdifulde ting er altid blevet opbevaret og holdt i glasbokse, så alle kunne beundre dem. Glas er også et elegant materiale, der inspirerer til forfining og ideen om værdifulde. Hvis du går til et museum, vil kunstgalleri eller andre offentlige institutioners glasopbevaringsrum tillade dig at se ting, der er unikke eller som tilhører det pågældende sted.

Hvis du vil have en elegant opbevaringsenhed, der nemt kan flyttes, hvor som helst, er Libreria Bookcase Tonelli en god mulighed. Det er et glas bogreol som består af stablingselementer på gummistyrker, der hjælper dig med at holde dine dyrebare ting på et synligt sted, hvor alle kan beundre, som i et museum. Glasbogen er designet af Marco Gaudenzi og fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den der passer bedst til dit hjem.

Libreria Bogreol Tonelli er en elegant bogreol, hvor du kan lægge dine bøger, dekorative genstande eller enhver form for ting, du vil beholde dem på syne, men langt væk fra støv eller andre negative faktorer, som kan påvirke deres design og tekstur. Det har masser af plads til alt, hvad du vil udstille eller opbevare, og den ekstra klare glasmodel er også tilgængelig. Nu har du mulighed for at beundre dine yndlings ting på et sikkert sted og endnu pænere er det faktum, at du kan flytte dem hvor som helst du kan se dem på grund af gummihjulene i glasbokhyllen. Du kan også oprette et lille museum inde i din stue eller kontorlokale, hvor ting, der bedre repræsenterer dig, vil tale for dig. Tilgængelig på stedet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar