Five-Star Rayavadee Resort

Beliggende i 'Krabi National Marine Park' er Rayavadee Luxury Place det perfekte sted for en ferie i kongelig stil. Du vil nå placeringen med en yacht. Når du kommer til Rayavadee, vil kolde cocktails vente på dig på et drømme sted, omgivet af træer og vand. Du vil føle dig frakoblet fra verden i en indstilling, der vil føre dig til at du er den sidste mand i verden, og du er belønnet for det.

Beliggende i det sydlige Thailand er der tre strande: Nam Mao Beach, Railay Beach, Phra Nang Beach. Du kan nyde her nogle af de bedste klatringoplevelser, og selvfølgelig, hvis du vil have mere adrenalin, kan du gøre noget dybt vand-solo (Denne sport indebærer at du klatrer på en havklippe uden tov. Du falder bare i vandet). Her kan du dykke, og om eftermiddagen ses der en af ​​de bedste solnedganger.

MoreINSPIRATION
  • Den romantiske Nannai Beach Resort
  • Det luksuriøse Sarojin Beach Resort i Khao Lak, Thailand
  • The Amazing Six Senses Soneva Kiri Resort i Thailand

Rayavadee er et prisvindende økologisk feriested, og et af medlemmerne af 'verdens førende hoteller'. Du vil dele din tid sammen med tropiske dyr som: aber, tropiske fugle og flagermus. Hotelværelserne er meget smukke fyldt med traditionelle thailandske varer. Du kan nyde en skål som 'Bur Thod' eller 'Larb Pla Muek Hoy Shell', som er traditionelle for stedet. Det lader til, at du har trådt ind i et magisk sted, og du er nu på dit lille stykke af himlen!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar