Venner Advertising og Venner til Venner, placeret i et loft i Bukarest

Informationsbureauet Friends Advertising, sammen med Friends for Friends-stiftelsen, deler et fælles hovedkvarter beliggende i et hyggeligt loft i Cişmigiu Gardens (Parcul Cişmigiu), en offentlig park nær centrum af Bukarest, Rumænien. Hovedkvarteret er et cirkulært rum omkring den indre gårdhave. Området på 452 kvadratmeter er for det meste et åbent rum, de eneste lukkede områder er mødelokalet og rygningsloungen.

Men den største fordel er ifølge Sorin Tranca, grundlæggeren af ​​Friends Advertising, det høje loft. Han siger, at dette gør det muligt for folk at være mere friluftsfulde og mere kreative og dynamiske, som de ikke kan gøre i et rum, der er to meter høje. Agenturet flyttede i det nye hovedkvarter sidste år i 2010. Under processen med at søge et lejemål fandt Sorin Tranca dette loft, og han blev straks forelsket i det. Loftet var moderne og for nylig istandsat, og det var ikke dekoreret, så de havde friheden til at designe det på en måde, der ville resultere i et personligt og originalt rum.

MoreINSPIRATION
  • Loft lejlighed beliggende i Bratislava på 12. etage
  • 22 fod reklamebureau kontor indretning
  • Pappekontorets indretningsdesign for reklamebureauet Intet

De tilføjede et stort akvarium, glasmalerier, en samling lyserøde dildoer og en heldig springvand. Et område af hovedkvarteret blev omdannet til Caffffe Creativa, et sted, der er åbnet for alle, og hvor folk kan gå på arbejde eller slappe af. Stiftelsen har også et stort bibliotek med omkring 1000 volumener, og deres nummer skal nå 3500 indtil årets udgang. {Fundet på wall street}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar