Boring Garage? Skift det til en Showstopper

En garage er ikke længere en eftertanke. Billede: Stonecreek Building Company

Garager plejede at være (der er ingen anden måde at sige dette) kedelige kabinetter til din bil: Funktionelt og praktisk, men almindeligt og barligt. Nogle husejere brugte dem også som opbevaringsområder for alt uønsket, at de ikke ønskede at røre huset. Men tiderne er ændret. Nu er garagerne så stilfulde, at du vil blive fristet til at bruge mere tid der end i huset.

"Dette er et par af mine yndlings ting ..." Billede: Arkitektfotograf Ron Rosenzweig

Med et poolbord, et pokerbord, et tv og en fantastisk udsigt, sikrer tilføjelsen af ​​et underholdningsrum dig aldrig langt fra dine yndlingsaktiviteter.

Barnedøre og et tyndak tilføjer et strejf af Americana. Billede: 3North Architecture

Bondegårdets look - opdateret. Denne klassiske bondegårdstilslutning rummer tre biler, og hovedrummet har låldørene, der åbnes på begge sider.

Hvem siger garager kan ikke være slanke og stilfulde? Billede: California Closets

Denne garage har skræddersyede skabe og skuffer, sammen med specialstativ og et arbejdsområde. De klare opbevaringsbakker kan holde skruer, negle og andre små genstande.

Et legetøjsbryst til voksne. Billede: Murphy & Co Design

Vil du holde alle dine legetøj sammen? Et direkte løftesystem flytter din bil til den anden "gulv" for at hjælpe med at maksimere dit rum.

Denne pletbestandige, rotteresistente garage er uimodståelig. Billede: Closet Factory

Med mere opbevaring end det gennemsnitlige walk-in closet, er disse grå melaminkabe kontrasteret mod en lyseblå accentvæg. Polyaspartic gulvbelægningen er også pletbestandig.

Et sted for alt (herunder vaskeri) og alt på plads. Billede: Kay Wade, Closet Factory

Tøjvask er normalt en kedelig opgave, men ikke i denne espresso og tekstureret rustfrit stål garage.

Et smart hjem skal starte ved garagedøren. Billede: Projekter General Construction

Ifølge John Villanueva, Vice President og General Manager for Residential Access Solutions hos Chamberlain, en leder inden for garageportåbnere, er en anden trend i garager stigningen i den smarte garage. Denne nye teknologi giver husejere en hub-tilsluttet enhed og smartphone-app, der lader dem åbne, lukke og overvåge deres garageport fra hele verden med deres smartphones.

Med disse computere og stole kan din garage fordoble dit hjemmekontor. Billede: Kay Wade, Closet Factory

Så mange valg: Skal du arbejde på din bil, minde om ærefulde dage med dine yndlingstrøjer og andre memorabilia, gør noget arbejde på et af de to skriveborde eller bare se ud af vinduet?

Coole garager behøver ikke at gemme biler. Billede: Hjemmet Indeks

En anden tendens er at konvertere din garage til ekstra boligareal. Denne har en konkret konferencebord og bruger en strålende varmemåtte til at holde rummet varmt om vinteren.

Hvilke af disse ideer vil du bruge til at opdatere din garage?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar