Gorgeous Getaway ved stranden i Thailand-Casa de La Flora

Ferie er meget vigtigt, hver eneste gang skal vi komme væk fra vores daglige rutine. Vi vil gerne vise dig et godt sted at tage på ferie, og dette er Casa de La Flora Resort i Khao Lak, Thailand. Designet af VaSLab Arkitektur denne udvej er et smukt sted, tæt på stranden, hvor du sikkert vil have en god tid.

Casa de La Flora er omgivet af Khaolaks fantastiske strand og er den perfekte tilflugtssted fra byens travlhed. Dette unikke hotel har 36 kubeformede villaer, der alle er designet til at huse hyggelighed, funktionalitet og flair. Hver og en af ​​dem har en smuk havudsigt. Desuden byder feriestedet også på kølige faciliteter, såsom en reception lounge, swimmingpool, poolbar, restaurant ved stranden, spa, fitness og bibliotek.

MoreINSPIRATION
  • Det luksuriøse Sarojin Beach Resort i Khao Lak, Thailand
  • Det luksuriøse Casa Colonial Beach & Spa
  • Den romantiske Nannai Beach Resort

Udfordringen ved dette projekt bestod i at skabe en modig arkitektur, der har varme og føles tæt på naturen, som det antydes i navnet. Arkitekterne har nærmet sig dette emne med et metaforisk design, hver konkrete versus trævilla afspejler som en floraform, der kommer fra jorden og blomstrer i dagslys. Desuden er indretningen meget moderne, med specialfremstillede møbler, interessant belysning og fantastiske finish. Ti enheder står direkte til stranden med maksimal havudsigt, og alle er udstyret med private pools, døgnåben butlerservice og den nyeste underholdning på værelset.

Casa de La Flora er et beroligende tilbagetog, der blander privatliv, fred, natur, komfort, skønhed sammen med stil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar