Grønne dit hjem med en sexet og smart termostat

Hvis du er som de fleste boligejere, ændrer du temperaturen på din termostat mindst 1500 gange om året, og dit hjem har sandsynligvis ikke sparet mere energi i processen. Hvad får du, når du tager nyskabende teknologi fra en ex-Apple-medarbejder og kombinerer livsstilskonfiguration og fingerspidser? Nest Learning Thermostat, den sexiest og smarteste termostat, du nogensinde har set. Dette er ikke din bedstemors termostat!

Hvordan det virker: Forestil dig en termostat, der lærer din familie livsstil i en uge. Fra når du går i seng, lærer Nest Learning Termostat, når du går på kontoret, dine vaner og programmer selv. Ja, selv. Dette sparer dig ikke kun for at ændre din termostat flere gange om dagen, men hjælper dit hjem med at spare energi ... meget smart.

Aktivitets-, lys- og berøringssensorer lærer fra dig og dit hjem. En kombination af sensorer og algoritmer arbejder sammen om at opbygge en unik termostat, der ændrer sig som dit hjem gør, uden at skulle omprogrammeres.

Hvordan det ser ud: I et ord, sexet! Husk, hvordan du blev forelsket i slankheden af ​​iPhone, da den først kom ud? Nå tag det syn og anvend det på din termostat. Yep, den smukke grænseflade kombineret med de berøringsfølsomme kontroller gør det nemt at bruge.

Enkelhed og opfindsomhed: Som om Nests unikke funktioner ikke var nok, hvad med at kontrollere det via din smartphone, tablet eller stationære computer? Nest bruger en WiFi og internetforbindelse til at kontrollere indstillinger fra en fjernplacering. Uanset om du er på ferie, har et andet hjem, eller vil du kontrollere vejret Nest Learning Thermostat gør alt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar