Historisk familiebolig i Italien af ​​Luca Zanaroli

Denne bolig har et ganske usædvanligt udseende, både inde og ude. Huset ligger på landet i Morciano di Leuca Apulia, i Italien. Boligen er designet af Luca Zanaroli. Som du kan forestille dig, blev huset ikke bygget fra bunden. Det er indlysende, at der en gang var en struktur på stedet, en der alderen med tiden og blev blot en ødelæggelse.

Det er den forladte struktur, der blev brugt som udgangspunkt for dette projekt. Men i modsætning til i de fleste lignende tilfælde blev den oprindelige struktur ikke bare blevet en del af den nye bygning. Det var helt bevaret og mere end det dikterede designet til det nye. På stedet var der faktisk to historiske strukturer. Disse blev engang brugt som midlertidige husly for lokale bønder og blev derefter forladt. Den oprindelige struktur blev restaureret og bevaret.

MoreINSPIRATION
  • En komplet renovering af et historisk hus i Montonate, Italien
  • Historisk landskab hjem i Salento
  • Et historisk byhus blev til en moderne bolig i Øst-Melbourne

Den nye bolig der opstod derfra, har et meget lignende design. Både det indre og udvendige af bygningen er minimalistisk. Boligen har de restaurerede tøndehvelv og kupler, der blev skabt ved hjælp af lokalproduceret sten fra 1800-tallet. Det var vigtigt at bevare charmen i de oprindelige strukturer og at bruge de rigtige materialer. I spisestuen er der et lille cirkulært skylight, der direkte dagslys til dette område.

Resten af ​​vinduerne er små. En af dem er i køkkenet og en anden i soveværelset. Disse er de eneste to åbninger mod ydersiden. Det er en ganske usædvanlig bolig, men også et godt eksempel på historisk arkitektur. Det er en struktur, der blev returneret til sin oprindelige skønhed. {Found on gessato}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar