Hvordan man vælger den perfekte udendørs ferieindretning

Helligdage er her, og det betyder at dekorere huset. Indersiden af ​​huset har et andet sæt regler end udefra. Når du indretter det indre af dit hjem, tager din indretningsstil og familie livsstil højde for fremtiden i beslutningsprocessen. Mens du, når du dekorerer ydersiden af ​​dit hjem, bliver naboerne og din klatrende appel faktorer. Udsmykning af dit hjem skal være sjovt og festligt, og med disse nyttige tips hjælper de dig med at vælge den rigtige ferieindretning til dit hjem.

  • Gå rundt i kvarteret: Når du vælger ferieindretning for det ydre, gå rundt i kvarteret for at se konsensus af naboerne. Er familier konkurrerende imod hinanden for at se, hvem der kan få de lyseste og mest interaktive skærme? ELLER Er naboerne vist ferielys i et mere simpelt og traditionelt format og forlader dekorationerne kun for at pryder verandaen? Tag en tur om aftenen og om dagen for at se, hvad dit kvarter humør ser ud.
  • Brug naturlige udvendige elementer: Holly, stedsegrønne, gran og mange evigtgrønne træer er perfekte til at tilføje naturlig indretning til ydersiden af ​​dit hjem. Overvej at bruge hvedestrå, raffia og havgræs for at få en mere rustik touch til din indretning. Glem ikke din postkasse, stakhegn og udendørs ruder er perfekte til hængende grønt, kranse, lys og bånd. Brug rattan træ dyr til at dekorere din græsplæne eller din veranda!

  • Vurdere hvilke faciliteter dit hjem har: Afhængigt af om du bor i et landområde med en spredt græsplæne, eller hvis du er i et byhus med en lille veranda. Vælg belysning, eviggrønne krans, kranse og bånd til at pryder din hoveddør. Hvis du kan lide mange farver, skal du vælge flerfarvede blinkende lys og forskellige farver af bånd og ornamenter for at klæde grønt. For dem med store værfter bestemme hvor meget der skal udsmykes. Husk jo flere lys, jo mere elektricitet!
  • Kig på det færdige produkt i nat og dag: Når du vælger udvendig indretning, afgøre, om din indsats er at nyde på dagen, natten eller begge dele. Dette vil hjælpe dig med at bestemme, hvor meget tid og energi du skal bruge til at dekorere. Et træ, der kun kommer til at blive betragtet om natten med lys, har muligvis ikke brug for bånd og dagtimerne. Din ferie stil og budget kan hjælpe dig med at gøre dit sind.

  • Dekorer og vær miljøbevidste: Bestem, hvor meget du skal bruge på udvendig ferieindretning. En pris er den faktiske dekorationer, en anden er belysning dem om aftenen. Overvej at bruge mere omkostningseffektiv belysning som LED-lys og holde dem på i kortere tid. At spare penge vil hjælpe dig med at blive lykkeligere denne feriesæson.

Før du vælger din ferie udvendige indretning, brug disse enkle tips til dit hjem. Vi ser alle frem til denne tid på året, og udsmykning af dit hjem bør være en del af det sjove. Hvis du har et kvarter, der er engagerende, hvad med at oprette en tid, som du alle pynter på samme tid? Bring nogle varme chokolade og ferie musik og gøre det til en begivenhed!

Freshome-læsere hvordan kan du dekorere dit hjem til dit ferie? Del med os i kommentarfeltet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar