Hvordan til at dekorere dit hjem til Thanksgiving

Thanksgiving er den tid på året, hvor familier og venner mødes for at dele oplevelser, sætte pris på velsignelser og gaver i deres liv og formidle takket være hinanden. Thanksgiving afholdes i efterårssæsonen, hvilket giver den perfekte mulighed for at dekorere huset på storslåede farverige måder. Til Thanksgiving behøver du ikke lægge for meget indsats som jul, men med små kreative tips kan du nemt grene ting.

Så lad os finde ud af, hvad der er de gode måder at gøre dit hjem til et indbydende og varmt sted på denne Thanksgiving Day -

a) Da det kommer til at være efterårssæsonen, dekorere dit hjem med farverne på efteråret. Efterårets blade kan bruges til at lave stjernens centerpieces, arrangementer og kranser. Saml blade fra dit nabolag og spred dem på bordpladen, ildstedet, under glasbordet, under lysdisplayet, ram dem på et billede, læg dem i dekorative skåle mv.

MoreINSPIRATION
  • 7 Fall-inspirerede måder at dekorere med blade
  • 9 Thanksgiving kranser, der sætter dit hjem over toppen
  • 12 måder at dekorere en Thanksgiving Mantel Du vil være taknemmelig for

b) Efterårets grøntsager og frugter gør også vidunderlige tradition dekorationsartikler. Græskar og kalebasser er de bedste valg. Begræns ikke dig selv til mini'erne i stedet bruge en bunke af fuldstørrelse versioner uden for din hoveddør eller langs kanterne af trin og gangbroer. Alternativt kan du også udfylde et hjulskovl, kurv eller en kasse med høstens grøntsager.

c) På dit bord skal du overveje at indstille elegante træ- og keramiske skåle. Brug en farverig bordmåtte eller aflejres til placemats i skraldstof med matchende servietter. Hvis du har et stort spisebord, skal du placere en snegl som et center stykke. Du kan også bruge et udhulet græskar fyldt op med klynger af nødder, bær, hvedekridt, majs, efterårsløv osv. Skriv hver gæsts navn på et tørret blad med en guld- eller sort filtpen og placér dem i de respektive bordindstillinger .

d) Glem ikke at skabe en varm duft i hele huset. Holde en skål potpourri i dit køkken og lette græskar duftende stearinlys i hvert værelse. Til stearinlysholdere kan du bruge små små krukker klædt op med nogle egern og pressede blade.

e) Brug sengetæpper i dæmpede nuancer af guld og appelsin og arrangér masser af røde, gule og orange kaste pude på din sofa og seng.

f) Twine guld og orange lys i nogen planter eller træer nær din døråbning. Alternativt kan du også hænge lysene.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar