Hvordan man organiserer en lille lejlighed

Alle beskæftiger sig med manglen på plads i en lille lejlighed på en anden måde. I forbindelse med denne 340 kvadratmeter studio fra Manhattan valgte Allen + Killcoyne Architects et rent og simpelt design, der ser elegant og tidløst ud.

Selvom der kun er et stort rum, blev der skabt en serie af indbyrdes forbundne zoner, hver med en anden funktion. Der er et lille arbejdsområde i hjørnet, der kommunikerer med boligarealet.

Køkkenet er beliggende i den anden ende af stuen, hvor der er en lille bar. Skrivebordet vender mod en træpladsdeler, der gemmer soveområdet.

Hvad der virkelig er interessant om denne lejlighed er, at selv om det er lille, det er meget velorganiseret, det føles luftigt, åbent og indbydende og alt det, der blev opnået uden brug af multifunktionelle møbler. Det handler om, hvordan rummene blev organiseret, og hvordan de kommunikerer med hinanden.

MoreINSPIRATION
  • Sunny Tiny Stueetage Lejlighed Med Kompletterende Udendørs Boareal
  • Lille Attic bliver en fuldskala lejlighed designet til underholdning
  • Par vender en 22 kvm New York lejlighed til et hyggeligt hjem

Opbevaring er ikke et problem. Skabe og hylder ombrydes rundt i rummet. Arbejdsområdet har sine egne opbevaringsrum, som er en del af en stor væg enhed, der også indbygger stuen TV.

Køkkenbaren brydes rundt om hjørnet for at maksimere det anvendelige rum, og de vægmonterede kabinetter går helt op til loftet.

Soveværelset har også masser af opbevaring bag de hvide skabsdøre.

For yderligere at spare plads i opholdsstuen har sofaen et meget simpelt og elegant design og blev placeret foran vinduet.

Og for det lille badeværelse maksimerer glasbruservæggene og de store spejle rummet og de hvide armaturer lyser op i rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar