Sådan Stage dit eget hjem til salg

Forårsmarkedet starter tidligt i år, og det ser ud til at være et stærkt marked. Opgørelsen er lav i øjeblikket, der er pent op efterspørgsel og der er masser af købere derude ser. Det er stadig et købers marked, men det begynder at skifte nu. Snart vil flere og flere boliger være på markedet, og dem, der forsøger at sælge, skal være i forkant af konkurrencen. En af de bedste måder at gøre det på er at få dit hjem til at se sit bedste ud. En home staging ekspert kan være en hjemme sælger største allierede, da de bedst kan fortælle dig, hvordan du bedst kan maksimere dine aktiver.

Hvad er en hjemme stager?

"En hjemme stager er en person, der kommer ind for at vise dit hjem i sit bedste lys. Det er en proces, der gør dit hjem bedre for de købere, der ser på det, "forklarer Stephanie Barnes, en ejendomsmægler med Fingelly Real Estate, Southport, Connecticut. "Det blev populært at ansætte en stager, da markedet startede sin afmatning, og boliger havde svært ved at sælge. Folk var på udkig efter måder at konkurrere på markedet. "Barnes fortæller fortsat, at home staging stadig er meget populær og er en model, der bør fortsættes med at blive fulgt, uanset om den er i et op eller ned-marked. Dit ejendomsfirma kan hjælpe dig med at finde et stager eller du kan gøre det alene. Et par agenturer vil give en til dig mod et tillægsgebyr.

Hvad kan jeg forvente, når en hjemmestager kommer til mit hus?

En hjemme stager vil komme til dit hjem for en konsultation, tage en oversigt over dit hjem og alt i det. Nogle gebyrer for at konsultere og nogle gør det ikke. Med de indsamlede oplysninger møder hjemmestagerne med dig, hjemmeejeren og går over resultaterne. Boligsejeren kan derefter ansætte stager til at foretage alle de nødvendige ændringer, eller gøre det alene. På dette marked vil mange mennesker gerne, men har ikke den luksus at ansætte en hjemme stager. Følgende forslag fra Barnes vil hjælpe dig, sælgeren, arrangere dit eget hjem, så du bedst kan repræsentere alle de vidunderlige egenskaber ved dit eget hjem.

Staging vores levende områder.

Ifølge Barnes er der en generel regel, du bør anvende på hvert værelse. "Du vil vise det er mainstream funktionalitet. Hvis du har en akavet eller lille plads og vil vise mere funktionalitet end hvad der er, kan du overveje at omdanne en spisestue til et kontor. "Som sådan, siger Barnes, viser rigtig godt. I en stue vil du vise størrelsen. "Folk tror, ​​at mere er mere, når det kommer til stuer," siger Barnes. "Du vil også medbringe det mest lys, du vil trække sofaer og gardiner fra vinduer, og du vil vise flow i et rum.

Kunstværket skal vises på en måde, der er smagfuld, men ikke for afslørende af dit liv og livsstil. "Igen understreger hun tanken om at appellere til masserne. Du vil skabe et næsten generisk, rent og tiltalende Pottery Barn-lignende udseende. Du vil ikke have købere limet til dine Picasso eller familie billeder. Dette er distraherende, og når turen er overstået, ophører den potentielle køber fikseret på Picasso eller familiefotografierne og husker intet om dit hjem. "Uanset om dit hjem er formelt eller uformelt, skal det være muligt at oprette den på en måde, hvor folk kan forestille sig sig selv, deres familie, deres venner, kunder, chefer ... Du vil gerne se hvor folk skal sidde og underholde."

Folk har flyttet væk fra at ønske at reparere huse. Flere og flere ønsker hjem, der er nøgle og klar til at bevæge sig ind. Det er derfor, at Pottery Barn og Restauration Hardware-lignende indretning fungerer så godt. De er meget neurale og de appellerer til masserne. Hvad mere er, at de altid kan tilføjes og forbedres.

Staging vores spisestuer.

"Spisestuer er gode, da de giver et sted for folk at sidde og spise, men de er ofte ikke et højt udnyttet rum i et hus for at vise det, du skal komme i tankerne om, hvad masserne søger", siger Barnes. Det er et livsstilsvalg og en beslutning. "Generelt for hvert værelse vil du være så almindelig som muligt, fordi de fleste mennesker har svært ved at visualisere." Vi skal tænke på dem, der ikke kan se forbi rodet for at værdsætte den brede udvidelse af vinduer, den særligt hyggelige kroneformning og de små detaljer, der kan gå ubemærket. Barnes sammenligner det bedst til en detailhandel.

"Den, der udbringer de bedste skærme, flytter deres opgørelse hurtigst. Det er ikke anderledes, når det kommer til at sælge dit hjem. "Når du træder dit hjem for at sælge, er du i en vis grad ukorrekt fra din måde. Når du bor i dit hjem, vil du have dit hjem til bedst at repræsentere dig, men når du søger at sælge dit hjem, skal du genskabe eller dekorere for at give andre mulighed for at forestille dig at bo i dit rum. Det er her, hvor stagers kommer til nytte, forklarer Barnes. "De har evnen til at repræsentere dit hjem og at vide, hvad der vil fungere og vil ikke fungere for show."

Andre ideer til at vise spisestuer er at omdanne dem til kontorer, legerum eller "et stille opholdsområde uden for lyden af ​​det rum, der bliver brugt med den store sofa og tv'et." Barnes foreslår at "tænke uden for kassen lidt med spisepladsen - afhængigt af hvordan du markedsfører det "bekræfter hun, hvor vigtigt det er at" kende din menneskemængde ". Et ungt par, der leder efter deres forretters hjem, kan godt lide spisestuen til underholdende formål, mens en familie med små børn kan byde på et legerum eller andet opholdsstue.

Staging vores master soveværelser.

Ifølge Barnes "er et soveværelse med et badeværelse med både badekar og bruser det, som alle vil have," men indretning kommer helt i spil her. Barnes foreslår at fjerne noget højt og jazzy og går med hvidt."Hvid er rent og simpelt, og hvad er hvad købere leder efter." Hun gentager, at "det handler ikke om din smag og din stil. Ideen om at placere dit soveværelse er at gøre det på en sådan måde, at andre kan forestille sig selv også i dette rum, en meget privat og personlig plads. "

Hun foreslår så at "hvide det ud. Ejendomsmæglere vil fortælle dig det hele tiden. "Hun foreslår at skifte til hvide dyner og hvide håndklæder og for at gøre rummet mere hotellignende end privat. Hvis soveværelset har tæpper, anbefaler Barnes det stærkt at få det til at blive dampet. Renlighed er vigtigst. Fjern tunge gardiner og gardiner. Hvis du ikke har nogen privatlivsproblemer, lad windows være tomme, ellers foreslår Barnes at hænge nogle bambus nuancer.

Staging vores værelser.

Gæsterne kan udnævnes som værelser og kan endda kombineres med et kontor. Hvis du bruger dit værelse og planlægger at bruge værelset som et af funktionerne i dit hjem, kan du vise det meget på samme måde som du ville soveværelse. Barnes nævner kastepuderne og det hvide sengetøj igen. Ved at vise værelset som et kombineret kontor / soveværelse, maksimerer du pladsen i dit hjem. Barnes siger, at "det igen afhænger af huset og størrelsen af ​​huset, og som med de andre værelser skal du skala det til din demografiske. Du skal skabe plads til mennesker i dit prisklasse. "

Staging vores børns værelser.

Børnes soveværelser skal være iscenesat ligesom resten af ​​huset. Værelserne skal være så rene og så klare som muligt. Dette kan betyde at dukker nogle dukker, fyldte dyr eller legetøj i nogle pæne kasser eller andet opbevaringsområde. Barnes mener, at ligesom de andre værelser i hjemmet bør børns værelser også være neutrale: "Farver er subjektive," tilføjer hun "og bør virkelig blive malet om de er meget lyse." Hun tilføjer, at "disse kan være værelserne til Maling først, skal et hjem genfortynde og bemærke, at mindre værelser er lettere og billigere at male. "

Staging badeværelser.

Badeværelserne skal alle være så rene og ryddelige som muligt. Alle personlige produkter som hårbørster, barbermaskiner, tandbørster skal placeres væk og ude af syne. Smukke sæber kan placeres ved vasken og sengetøj, foreslår Barnes, "skal alle være hvide." Barnes kan også lide ideen om at skabe et "spa-lignende miljø."

Glem ikke at placere ydersiden af ​​dit hjem også!

"Ydersiden af ​​dit hjem og forkærlig appel er opførelse", siger Barnes. "Det er det første indtryk, en får, når de kommer til dit hus. De tager hvad der er på kantsten og de begynder at kigge meget forsigtigt, når de kommer gennem hoveddøren. "Sørg for, at hække er trimmet og ryddeligt.

Sørg for at blade er blevet fejet op og lagt væk. Sørg for at du har gjort dit falder rydde op eller din forår rydde op. "Du vil have dit hus til at vise det bedste, det muligvis kan, og hvis du ikke kan ansætte et hjemstager, har dine ejendomsmæglere på dette tidspunkt hørt nok feedback for at vide, hvordan man hjælper dig," men Barnes mener, at stagers er en " god ide, fordi du bringer i en tredjepart, som er objektiv. Realtors vil ofte ikke sige noget, du kan finde fornærmende. Vi forsøger ikke at fortælle dig, at du gør det forkert, eller at din smag er dårlig. Ingen forsøger at kritisere dig. Realtors ved, hvad du skal gøre, men vil holde deres forhold til dig. "

Når du har hørt din stager's råd, skal det implementeres. Et iscenesat hjem er et hjem, der ønsker at blive solgt. Det sender en besked om, at sælgerne er klar og ivrige efter at gøre forretninger, mens et hjem, der ikke er ordentligt iscenesat, tyder på, at sælgerne ikke er klar og ved en tilfældighed kunne være meget vanskelige. "Et iscenesat hjem sender en meget høj besked," konkluderer Barnes.

En særlig tak til Stephanie Barnes fra Fingelly Real Estate, Southport CT, for hendes ekspertise og visdom.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar