Utroligt afslappende Nook stol af Henry Sgourakis

Dette er det mest afslappende stykke, jeg har set i lang tid. Det er så utroligt hyggeligt og indbydende, det får dig til at prøve det lige nu. Bare forestil dig, hvor cool det ville være, har det i dit eget hjem. Det store ved denne struktur er, at det også er meget alsidigt. Det kan bruges indeni, hvis du har pladsen nødvendigt, men jeg synes det er mere passende til udendørs.

Det ligner en hængekøje, men strukturen er helt anderledes. Siden foråret er allerede her, er dette det perfekte tilbehør, da det giver dig mulighed for helt at slappe af, da netværket af denne struktur udvider og understøtter din dovne krop. Dette hængekøje-inspirerede stykke er faktisk dannet af to dele: stolen og den osmanniske eller fodstøtten. Afslapningen er ekstrem.

MoreINSPIRATION
  • Utroligt afslappende Benson Burgundy Læder Match Motion Sofa
  • En meget smuk og afslappende vindueskrog makeover
  • Elegant og afslappende 128 Lounge stol fra De La Espada

Denne smukke og meget usædvanlige skabelse blev håndlavet ved hjælp af reb. Resultatet er æstetisk tiltalende og også meget hyggeligt og behageligt. Det er en meget genial idé, at denne designer er kommet op med. Alle kan lide hængekøje, men ikke alle har plads og betingelser, der tillader ham at have en. Så det er som at have en bærbar hængekøje, som du kan placere, hvor du vil. Jeg er ikke sikker på, hvordan dette stykke kunne demonteres, hvis det endda er muligt. Det virker lidt smertefuldt at skulle bære det som dette. Var designet af Henry Sgourakis.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar