Oppustelig Grøn Pude af Art Terre

Normalt kan en hyggelig og behagelig pude tvinge dig til at tænke på en sød lur. Det er vigtigt at vælge den pude, der passer dig bedst og drage fordel af et par gode søvntyper. Puder har forskellige størrelser, er lavet af forskellige materialer og mange andre funktioner, der kan påvirke din sove- og sovestilling. For eksempel er der puder, der er hårde, andre er bløde og fluffy, puder, der er store eller puder, der har en lille dimension.

Måske vil ingen af ​​alle disse funktioner, der beskriver en almindelig pude, interessere dig så meget som dette oppustelige grønne pude, der kommer fra Art Terre. Den grønne pude er navnet på en usædvanlig opustelig pudderpude, der kan bruges til indendørs eller udendørs. Du kan placere det på sofaen, på gulvet eller endda på overfladen af ​​vand, da det også kan flyde.

MoreINSPIRATION
  • Pillowet, der ligner din computer
  • Sådan finder du det rigtige pude til dig
  • Branch Coral Broderet Outdoor Pillow

Denne fantastiske grønne pude er vandtæt og kan holde potter på op til 13 cm i diameter. Det faktum, at der er en oppustelig planterpude, gør det til et fleksibelt stykke, der nemt og fint kan bruges. Nu glemmer du din søde lur og beundrer dine yndlingsblomster, som vil dekorere dit hus så smukt! Tilgængelig for 49 euro hver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar