Isla Mirrored Nesting Tables

Smag er meget forskellige, afhængigt af mennesker, og de må ikke og bør ikke dømmes, fordi de ikke kan forklares - de er bare den måde de er. Jeg kan ikke forklare, hvorfor min yndlingsfarve er lyserød og min søster er rød. Det er hovedårsagen til, at møbelfabrikanter har en meget bred vifte af muligheder, så du kan finde det rigtige møbel, du både kan lide, og som passer ind i dit hus. Disse Isla Mirrored Nesting Tables er ikke for alle mennesker, da de er lidt for prætentiøse. Hvad der er så unikt med dem er, at de har spejlet overflader, og det er ikke for enhver smag.

Disse borde er nestende, hvilket betyder, at den lille passer perfekt til rummet under den store, så du kan gemme dem nemt og spare plads på samme tid. Borddesignet er elegant og pænt og er en charmerende tilstedeværelse i dit værelse. Bordet har en tulipwood solid ramme og konstrueret løvtræ med afskårne hjørner.

De koniske ben giver tilstrækkelig støtte, og skuffen med afrundet form er meget nyttig til at holde små ting. Den spejlede overflade dækker ikke hele bordet, da toppen er temmelig enkel, men hvor den gør, er der også en flot og skinnende sølvblader finish. Udgifterne til sættet er $ 599.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar