Luksus Beauty & Essex Restaurant

Hvis du leder efter Beauty & Essex udført af Stanton Social, vil du helt sikkert finde det hjørnet af Stanton & Essex. Bygningen har en moderne facade, men folk siger, at du ikke bør være her, medmindre du har noget at pantsætte. Det ligger i en gammel møbelbutik på gaderne i Lower East Side.

Der er mange elementer, der gør dette sted til en spektakulær, som: den store foyer, hvor folk kan beundre en smuk cirkulær staicase, en luksuriøs lysekrone, som har det til at føle at du er i et særligt sted; den første sal spisestue ser ud til at invitere dig til en fest og samtidig minder dig om festen scene fra den berømte roman "Great Gatsby".

MoreINSPIRATION
  • Moderne Essex Sofa
  • London Restaurant imponerer med masser af kobber skønhed
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Den interessante form af loftet, tegningerne på væggene, de udskårne træpaneler, det naturlige lys, som giver et godt indtryk, de elegante møbler, de forskellige ornamenter, bidrager alt sammen til at forny dette miljø og gøre det mere behageligt og attraktivt .

Fornemmelse af harmoni er ikke kun givet af de eksisterende objekter, men også af de farver, der blev omhyggeligt udvalgt. De anvendte materialer tilbyder både enkelhed og kompleksitet til et rum, som lykkedes at overleve og blive moderne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar