Den nyeste tilbagesendelse af Mansard Roof og dens usædvanlige fordele

Mansardtage blev først populært i det 17. århundrede, og de havde flere comebacks over tid siden da. Denne type tag blev populeret af Francois Mansart og blev efterhånden opkaldt efter ham. Men han var ikke den første til at bygge et mansardtak. Denne handling kan tilskrives Pierre Lescot, som bygget det i 1550'erne som en del af Louvre.

Men hvad er et Mansard-tag præcist? Fra arkitektonisk synspunkt er denne type tag defineret af to skråninger på hver sin side. Den nederste hældning sidder i en brattere vinkel end den øverste og har flere dormer vinduer. Et sådant tag tilføjer i bund og grund et andet beboeligt gulv til en bygning, der gør loftet til et rummeligt og komfortabelt rum med få begrænsninger, når det kommer til indretning.

Et mansard tag er også nogle gange også kendt som et fransk tag eller et tagtag. Efter sin oprindelige debut blev det modigt igen under Napoleons III regering i en periode kendt som det andet imperium. Mansardtakets popularitet blev genoplivet i 1850'erne under genopbygningen af ​​Paris. Det blev en fashionabel arkitektonisk funktion for det meste af bygningen fra den periode.

I anden empireperioden blev denne type tag brugt til toptårne ​​i stedet for på tværs af bygningens fulde bredde. Senere i det 19. århundrede blev mansardtaget et fælles træk for mange bygninger fra både Europa og Nordamerika. Det blev en fælles funktion ikke kun for store strukturer, men også for private hjem.

På et tidspunkt blev huse i Frankrig beskattet af deres højde eller af antallet af gulve under taget. Det mærkelige design af mansardtaget gjorde det muligt for folk at omgå det og at tilføje et ekstra gulv til deres hjem uden at betale skat for det eller endda uden at kræve yderligere murværk. Denne type tag gav bygherrer en nem måde at tilføje et eller flere gulve til en bygning uden meget planlægning.

I Europa definerer begrebet mansard ikke blot selve taget, men også det indvendige rum på loftet. Det er et design, der giver maksimal brug af loftet på loftet takket være de blide bakker og tilstedeværelsen af ​​vinduerne.

Mansard interiør

Som nævnt, fordi mansardtaget har denne særprægede struktur og design, forvandler den loftet til en ekstra etage til bygningen, så den bliver fuldt funktionel og beboelig. Der er selvfølgelig nogle designspecifikke detaljer relateret til interiøret og de mange interessante måder, hvorpå det kan organiseres og bruges.

En mansardtags hældninger er ikke så pludselige som i tilfælde af et hældet tag, og det betyder en mere rummelig og åben grundplan.

Denne hytte har en ekstra etage under sin mansard tag. Det har et træloft med synlige bjælker og vinduer, der giver naturlig lys. {Fundet på designalpino}.

Mange lejlighedskomplekser har i disse dage mansards. Dette gør det muligt for lejlighederne på øverste etage at blive omdannet til lofts eller for at skabe en uafhængig ny etage med separate lejligheder.

Ud over vinduerne kan et rum beliggende i en bygnings husstand også give ovenlys.

Der er mange anvendelser til mansardrum. De kan være rigtig hyggelige og hyggelige opholdsrum med komfortable sektioner, sofaer og lænestole, men de kan også fungere som arbejdsområder. {Fundet på bo-design}.

MoreINSPIRATION
  • Metal Mansard Roof tilføjer loftsrum
  • Lys tagterrasse designet af Mikel Irastorza
  • Træ lofts lofter: fordele og design ideer

Loftet på denne moderne hems lejlighed er virkelig rummelig takket være sin mansard tag. Det har store vinduer og panoramaudsigt over omgivelserne.

Lejlighederne med det hældende design af taget ved at forlade vinduesområdet umøbleret, så fokus kan være på synspunkterne. {Fundet

Ikke alle mansardrum har samme egenskaber. Nogle kan være temmelig små, mens andre, som denne, er store og rummelige, med skrånende tag, der ikke udgør nogen problemer, når de rummer rummet. {Fundet på nmhof}.

Bortset fra den blide hældning af loftet er der ingen elementer, der tyder på, at dette er et loftsrum. Hvis der er noget, gør skråningerne meget mere behagelig og indbydende.

Selv om det er rigtigt, at det kan være vanskeligt at opbevare et loft eller et mansardrum, er der mange gode måder at få mest muligt ud af sine unikke arkitektoniske træk.

Møblerne er normalt skræddersyet til loftsrum. Dette hus har en mansard tag og dens loftsrum har gulv, vægge og loft overdækket i træ og nogle virkelig interessante brugerdefinerede stykker.

Jeg antager, at der er to hovedstrategier at vælge imellem, når man udsmykker et loft med et mansardtak. Enten forsøger at få det til at se rigtig hyggeligt ud ved at bruge træ og masser af teksturer eller gøre det lyst og rummeligt ved hjælp af lyse farver, glas og ovenlys. {Fundet på raca-architekc}.

En kold idé til at opretholde en mansardplads åben og hyggelig og for at undgå et rystet og trangt udseende er at vælge casual møbler såsom gulvpuder i stedet for lænestole eller en meget lav sengramme. Du kan også bare lægge madrassen direkte på gulvet. {Fundet på guillaumedasilva}.

Det kan være lidt svært at designe et badeværelse under et mansardtak, men hvis du placerer de vigtige elementer, hvor taget er højere, kan du finde tilpassede løsninger til alt andet.

Hældningen af ​​denne mansard tag gør faktisk hele rummet føles meget mere hyggeligt og mere indbydende.The skylights er en rigtig god touch. De bringer i mere lys og åbner rummet på en rigtig smuk og sofistikeret måde. {Found on ideea}.

En mansard er meget som et loft, men med et højere loft, der giver mere fleksibilitet med hensyn til de møbler, der anvendes, og de indretningsstrategier, der passer til rummet.

Vinduerne i Mansard-tag er ret små, men det betyder ikke, at du ikke kan få mest muligt ud af dem. For eksempel skal du sætte dit skrivebord foran et af vinduerne, så du kan nyde det naturlige, mens du arbejder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar