Minimalistisk og moderne DIY sofabord

Når du enten kan finde den ting, du leder efter eller det er bare for dyrt for dig at købe det, er der altid en anden mulighed: lav en selv. Dette er et sofabord fremstillet af dele taget fra andre møbler. Det har et meget smukt design, minimalistisk og moderne, lige hvordan kaffebordene i butikkerne er.

Dette særlige sofabord er lavet af døre og skuffefronter taget fra en opbevaringsenhed med ben fra et andet stykke. Alt ejeren skulle gøre, er at tilføje nogle skruer og lim og det blev gjort. Nå, det var ikke lige så simpelt. Her er hele historien. Ejerne af denne lejlighed søgte et passende sofabord til deres hjem. De vidste allerede hvad de ønskede, men det var svært at finde noget, der passer til deres beskrivelse. Efter et stykke tid besluttede de at tage sagen i egne hænder.

MoreINSPIRATION
  • Det moderne, minimalistiske og elegante Beface sofabord
  • Moderne VERSA Sofabord
  • Det slanke og moderne Elko sofabord

En dag gik de til IKEA og fik to Applad døre, to Applad skuffefronter og 4 Godmorgon ben. De bygget kaffebordet i to trin. Først vedhæftede de skuffens fronter til en af ​​dørene og skabte bunden til bordet. De borede derefter fem huller på hver side af døren og brugte fem lange skruer sammen med noget lim for at holde alt på plads. Derefter fastgøres de øverste dør til bunden, og de fastgøres ved hjælp af dykker og lim for at undgå skruehoveder, der var meget æstetiske. I slutningen bøjede de benene til bordet. Det var et ganske simpelt projekt, og resultaterne er imponerende. {Fundet på ikeachakers}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar