Moderne 3-værelses lejlighed i London til salg

Denne friske og moderne lejlighed ligger i London, på Eaton Place, en gade tæt på Sloane Square og Knightsbridge. Placeringen er praktisk, og butikker og transport er tæt på hånden. Med hensyn til ejendommen selv, det har et moderne indretning, enkel og elegant. Lejligheden er beliggende i en to-etagers maisonette. Det er en luksuriøs ejendom, der er blevet for nylig renoveret og renoveret. Nu, mere end nogensinde er opmærksomheden på detaljer og det fejlfri håndværk meget synligt hele vejen igennem.

Lejligheden indtager tredje og fjerde etage i et georgiansk rækkehus. Det kan nås med elevator. Hvad angår interiøret, har alle de vigtigste værelser fordel af aircondition og også med et fuldt integreret Crestron audiovisuelt system. Lejligheden er fuldt møbleret med elegante møbler. Skræddersyede møbler er også designet til ejendommen og kan fås ved separat forhandling.

MoreINSPIRATION
  • 2 værelses lejlighed i London til salg
  • Rummelig 5-værelses lejlighed i Notting Hill til salg
  • Imponerende 4-værelses lejlighed i centrum af London til salg

Hvad angår den indvendige struktur, er der på tredje sal et rummeligt modtagelsesområde og et spisekøkken. På samme etage er der også et brusebad. Ovenpå er de private områder placeret. Her er soveværelse, en anden suite og et tredje soveværelse, der også kan sagsøges som kontor. Loftet i lyse og elegante, klar til at blive et nyt hjem. Ejendommen kan købes til 5,295,000 £.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar