Sådan får du adgang til din have - landskabs inspiration fra Rob Steiner

Selv om det kan virke som en masse arbejde for at få en have til at se smukke ud, er processen faktisk mere kompliceret end det. En moderne have er meget forskellig fra billedet, de fleste af os har et sind. Og som Rob Steiner viser os, når du får de rigtige tilbehør, kan du gøre det til et magisk rum.

Haver har brug for mere end bare træer og græs til at se smukke ud. Du skal tilføje de rigtige tilbehør og nogle møbler vil heller ikke skade dig. Der er også mange andre ideer, du kan bruge. For eksempel kan du have en pool i haven eller en dam eller en firepit. Nøglen er at vide, hvilke materialer der skal bruges, hvordan man kombinerer dem og hvordan man opnår den perfekte balance, samtidig med at den friske og naturlige vibe bevares.

MoreINSPIRATION
  • Landskabsdesign Inspiration Til En Hilly Garden
  • Haveklipper og deres rolle og indvirkning på landskabet
  • Rock Garden Design Idéer - At skabe et naturligt og organisk landskab

De planter du vælger til din have er et vigtigt element i det overordnede design. Gå efter noget eksotisk, hvis du vil lave en erklæring, kombinere levende farver for at skabe kontaktpunkter, gå til et minimalistisk udseende med en ren græsplæne eller skabe en kunstnerisk og skulpturel indretning med træer og blomsterbed. Brug materialer som sten og træ til en økologisk atmosfære, og glem ikke at tilføje dit eget twist til designet. Haven vil blive en smuk og frisk oase på ingen tid. Det handler om at træffe de rigtige valg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar