Moderne terrassemøbler, der bringer det indendørs udenfor

Indholdsfortegnelse:

Moderne terrassemøbler, der bringer det indendørs udenfor
Moderne terrassemøbler, der bringer det indendørs udenfor
Anonim
Billede: Room & Board
Billede: Room & Board

Takket være teknologi og innovation har havemøbler udviklet sig dramatisk for at holde trit med den voksende tendens til udendørs levevis. Patio møbler plejede at betyde en trækul grill og et par plast foldet stole. I dag er udendørsrummet en udvidelse af vores hjem og omfatter sofistikerede apparater og komfortable, moderne havemøbler.

Ifølge en undersøgelse af hjemmebyggere udført af Hearth, Patio and Barbecue Association, er en gårdhave eller dæk blandt de tre bedste funktioner, som nye boligkøbere anmoder om. Møbler, der ser så godt ud i stuen som det gør i baghaven, er den største trend i havemøbler ideer.

Moderne design er den øverste stil i den nyeste udendørs levende trend. Her er vores valg til de bedste moderne havemøbler stykker, der er alsidige, komfortable og smukke nok til at leve indeni, men holdbare nok til din udendørs plads.

Moderne udendørs stole

Ligesom i interiørdesign behøver dine stole ikke at matche sofaen. Uanset om du allerede har en udendørs sofa eller du starter fra bunden, her er nogle stole værd at tilføje til din patio sæde mix.

Billede: Innit Designs
Billede: Innit Designs

Innit Designs Acapulco Chair

Mål: 30 "B x 33" D x 36 "H

Innit tilbyder farverige reproduktioner af denne overraskende komfortable stol ($ 430), som blev introduceret i 1950'erne. Den er tilgængelig i flere konfigurationer, med 15 vinylkabelfarver og fire metalrammefarver (sort, hvid, krom og kobber) at vælge imellem. Rockers, afrundede rygsække, kid-størrelse versioner og tabeller er også tilgængelige.

Billede: AllModern
Billede: AllModern

Modway Encounter Swing Chair med stativ

Dimensioner: 39 "B x 39" D x 77 "H

Tilføj sjov og afslapning til at sidde ved at tilføje en swing stol til din gårdhave plads. Modway's Encving Swing Chair ($ 660) har syntetiske rattan siddepladser toppet af en vaskbar, vejrbestandig grøn pude suspenderet af en hvid aluminiumsramme.

Multi Purpose Patio Møbler

Disse patio møbler picks lavede listen, fordi de ikke kun er moderne, men også har flere anvendelser. Når du investerer i moderne havemøbler, skal du tilføje modulære eller multifunktionelle møbler til dit udendørs boligareal.

Billede: Yliving
Billede: Yliving

Tonin Casa Kos kaffebord med lys

Dimensioner: 37,5 "B x 44" D x 13 "H

Dette sofabord ($ 1.107) giver din gårdhave et moderne, Zen udseende takket være sit minimalistiske italienske design og LED belysning, der kaster en smuk glød indefra. Den aftagelige gennemsigtige plexiglasplade giver mulighed for opbevaring inden i bordet og leveres i seks farver for at tilpasse sig din udendørs indretning.

Billede: Design inden for rækkevidde
Billede: Design inden for rækkevidde

Frank Gehry for Heller Venstre Twist Cube

Dimensioner: 18 "B x 18" D x 17 "H

Arkitekt Frank Gehry - kendt for sine vridninger, ukonventionelle bygninger, herunder Guggenheim Museum i Bilbao, Spanien og Walt Disney Concert Hall i Los Angeles - skabte denne terning ($ 250), tilgængelig i en regnbue af farver. Lavet i USA af slidstærk plastik, det kan bruges som et sæde, et sidebord, en fodstole eller gruppere et par under glas til et kreativt og farverigt sofabord.

Billede: Room & Board
Billede: Room & Board

Room & Board Cooper Outdoor Bench

Dimensioner: 29 "/ 48" / 60 "B x 15" D x 16 "H

Et minimalt design, der tilbyder flere anvendelser, kan Cooper Outdoor Bench ($ 399 - $ 599) bruges som siddeplads omkring et spisebord eller i et sofaområde eller som et sidebord eller sofabord (indendørs også!). Denne bænk fås i tre størrelser og otte farver, fremstillet i massivt aluminium og med en holdbar pulverlakeret finish.

Moderne udendørs sofaer

Disse sofaer tilbyder moderne og alsidige stykker til din gårdhave. Uanset hvilken stil du kan lide, skal du tilføje nogle kastepuder for at give dit opholdsområde et skræddersyet udseende.

Billede: Wayfair
Billede: Wayfair

Ostrich Chair Oscar 3-Piece Siddende Gruppe

Dimensioner: 48 "B x 29,5" D x 35,5 "H (sofa), 31,5" B x 31,5 "D x 28,5" H (tabel)

Denne siddeplads ($ 1.450) giver en øjeblikkelig moderne udendørs lounge. Det omfatter ikke kun de tre sofastykker, men også sofabordet og kaster puder. Det udendørs stof er aftageligt og vaskbart, og rammerne er hvidt rustfast aluminium.

Billede: West Elm
Billede: West Elm

West Elm Huron Sofa

Dimensioner: 71,5 "B x 31,5" D x 38 "H

Made of all-weather ledning håndvævet rundt om en letvægts aluminiumsramme, kommer Huron Sofaen ($ 1.399) med en sædepude og tre kastepuder (som den til højre) i sælgrå. Dens rustfaste materialer og moderne stil vil være lige hjemme på enhver gårdhave.

Billede: Room & Board
Billede: Room & Board

Room & Board Palm Sofa

Dimensioner: 72 "/ 84" B x 35 "D x 28" H

Et perfekt eksempel på den indendørs udsmykningstræning, Palm Sofa ($ 2.299 - $ 2.399) - fås i to størrelser - ligner en moderne stue sofa. Hemmeligheden er i konstruktionen: krydfiner af marine kvalitet, en barriereindpakket skumpude og vandtæt Sunbrella Canvas stof i 18 farver. De skræddersyede overtræk kan vaskes eller blot slibes ned.

Billede: Pottery Barn
Billede: Pottery Barn

Pottery Barn Palmetto Afrundet Sectional

Dimensioner: 43,5 "B x 28" D x 22 "H

Efter trenden i indendørs moderne møbler, tilføj nogle kurver til dit gårdhaveområde med den modulære Palmetto afrundede sektion ($ 849). Grupper så mange stykker som du kan lide i et sædearrangement; ni er vist ovenfor. Hver enhed, der er lavet af hele vejrkurv, indeholder en hurtigtørrende sædepude og to scatter-back puder i et naturfarvet vandafvisende polyesterklæde.

Patio Spisemøbler

Nyd en god grill udendørs er højdepunktet i udendørs levende. Uanset om du har et lille eller stort udendørs rum, skal du tilføje et af disse spisesæt til at opdatere dit patioområde.

Billede: West Elm
Billede: West Elm

West Elm Mid Century Udendørs Dining Set

Dimensioner: 66 "B x 38" D x 30 "H (bord), 19" B x 23 "D x 32" H (stol)

Opgrader din udendørs spiseplads med dette Mid Century-sæt fra West Elm ($ 3.199). Lavet af vejrbestandig teak, der indeholder seks matchende stole. Har du brug for flere siddepladser? Et udvideligt bord er også tilgængeligt; den kommer med et blad, der tager det fra 72 inches til 95 inches bredt, hvilket gør plads til op til 10.

Billede: BoConcept
Billede: BoConcept

BoConcept Adelaide Møbler

Dimensioner: 26,75 "diameter x 29,75" H (tabel), 23,75 "B x 22,75" D x 34 "H (stol)

BoConcept's Adelaide bar-højde bord ($ 559) og stole ($ 339 hver) er perfekte til mindre mellemrum eller bare nyde en fantastisk udsigt. De totonede moderne møbler har eukalyptus træben og hvide sæder og bordplade, og fungerer også godt indendørs.

Splurge-Worthy Finds

Vi mener, at følgende højdesignede varer er værd at koste. De er unikke, fashion-forward og moderne, hvilket skaber et mindeværdigt udendørs rum.

Billede: 2modern
Billede: 2modern

Arktura Hive Bench

Dimensioner: 50 "/ 60" B x 18 "D x 17" H; 70 "B x 18" D x 20 "H

Tiltrækningen af Hive Bench ($ 1.795 - $ 2.195) er dens indviklede mønster. The Hive virker delikat, men den bøjede stålkonstruktion er overraskende stærk (nogle farver anbefales dog ikke til udendørs). Fås i tre størrelser og 15 farver for at passe til enhver pragtfuld terrasse.

Billede: Skift moderne
Billede: Skift moderne

Gandia Blasco Tipi Outdoor Tent

Dimensioner: 88 "B x 88" D x 104 "H

Den moderne version af en wigwam, Tipi Outdoor Tent ($ 6,620 - $ 7,260) leveres med en gulvmadras og seks kastepuder. Bygget til udendørs i en aluminiumsramme, plastik og vinylmadras. En dobbelt størrelse "gigante" version er også tilgængelig for familiecampings i baghaven.

Billede: Lebello
Billede: Lebello

Lebello Stone Islands

Dimensioner: 52 "B x 33,75 D x 18" H (medium), 67 "B x 43" D x 18,5 "H (stor)

Disse afrundede lounge "øer" ($ 2,328 - $ 3,072) er fremstillet af en glasfiberskal dækket af en skumoverflade og aftageligt vejrbestandigt stof. De fungerer som kunstnerisk indretning og tilføjer en organisk stemning til enhver udendørs indstilling.

Vi håber, at disse moderne havemøbler ideer har fået dig i humør til foråret. Hvilke planer har du til din terrasse? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.