Moderne Flodhus i Litauen Kontrasterende Naturlige Omgivelser

At have et moderne flodhus er som at skabe fred med både natur og teknologi. Dette særlige moderne flodhus ligger ved bredden af ​​floden Neris i Litauens Vilnius Amt. Spredt over 226 kvadratmeter, blev dette hus forestillet og bygget fra jorden af ​​GYZA. At have soveværelserne og gæsteværelset i stueetagen gjorde det lettere at opbygge de sociale rum på højere jorden for at tage hele lyset op. Opholdsstuen blev således forestillet som et socialt rum, hvor folk møder naturens afslappende visuelle effekt.

I en barskov, hvor en birkstub bruges til at optage jorden, stiger et moderne flodhus nu for at bryde den visuelle monotoni af træer. Beholder de eksisterende træer rundt i huset og endda mindes den tidligere birk gennem designkonceptet, arkitekter forestillede sig et hjem, hvor du ville føle sig udendørs i ethvert rum. Fotografier af Antanas Minkevi? Ius, Žilvinas Vasiliauskas og Bonnevier viser os huset fra forskellige udsigtspunkter.

Horisontale design linjer der former hjemmets facade, kontrasterer de vertikale træer. Vinduer åbner huset mod floden og inviterer i naturligt lys. Brisen undulates gennem skoven og guider gæster parkeret på carport mod indbydende indendørs. Tilgængelig fra mezzaninen, det moderne flodhus udfolder sig med en vidunderlig udsigt over træet og floden ud over generøse to-etages gulv-til-loft vinduer. Dette mezzaninområde er hjemsted for køkken og spiseplads, mens stuen venter for indbyggere og gæster ned i en flydende trappe. Dette miljøvenlige hus blev bygget ind i skråningen af ​​landet, der benytter lejligheden til at ramme udsigt fra floden.

Indlejring af det moderne flodhus i de skrånende omgivelser gjorde det lettere at holde en konstant temperatur med en så stor glasmur med udsigt over panoramaerne. Geotermisk opvarmning og intelligente naturlige luftforsyningssystemer optimerer driftomkostningerne, mens naturlige materialer integrerer det moderne flodhus i omgivelserne. Hvordan kan du lide udseendet og detaljerne i dette moderne flodhus i Litauen? Del dine tanker med os i kommentarerne nedenfor, og glem ikke at dele, hvis du kan lide, hvordan moderne litauisk arkitektur formater jorden!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar