Modular Baxter Sectional

En meget smuk, ikke at sige komfortable møbler, Baxter sektionen er enkel og moderne, med et meget tiltalende design. Fordi hele sættet består af flere individuelle stykker, giver det brugerne mulighed for at arrangere dem på enhver måde, de ønsker.

Baxter sektionen har en robust og holdbar træramme med en træbase med chokoladefarvet finish. Den er dækket af bløde puder, og den kan være polstret i flere forskellige stofindstillinger. Du kan også vælge mellem det store udvalg af farver: sten, otter, espresso, due grå, stålblå, elfenben, ankergrå, kul og flere andre. Da sæt er sammensat af flere forskellige stykker, betyder det, at du kan vælge at købe dem som et sæt eller separat. Du kan endda købe sofaen uden de ekstra hjørnesæder.

Sektionen har bløde kanter og enkle linjer. Træbasen er også lav og ikke synlig. Det betyder, at sektionen eller et af stykkerne fra sættet også er egnet til familier med små børn. Det er en fantastisk kombination af udseende og komfort. Prisen varierer mellem 303,93 EUR og 1855,56 EUR, alt efter antal stykker, du ønsker at købe, og de stoffer du vælger. Et sæt som det i billedet koster omkring 1216-1460 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar