Delvist skåret ind i bjergsiden: Hus ved søen i Bregenz, Østrig

Integreret i et malerisk østrigsk landskab, over en dejlig udkig kirke ved foden af ​​Pfänder bjergsiden i Bregenz, inspirerer denne bolig af Marte.Marte Architekten moderne elegance. Tilbagetrækningen har ens facader på alle sider, undtagen for den vestlige side af huset mod søen. Beton og glas var de materialer, der blev brugt til efterbehandling, den hvide gips sikrer en dejlig kontrast til den levende grønne om sommeren og camouflerer bygningen i sit miljø om vinteren.

Det ujævn terræn var en udfordring, som arkitekterne kreativt mødte: "På grund af ejendommens stejle skråning skæres to af de fire niveauer ind i bakken. Brugere der kommer hjem med cykel eller bil ind i huset ved indkørslen, som er lidt under vejniveau, og forsvinder derefter i et rummeligt, multifunktionelt rum. Besøgende, der kommer til fods, når fremadøren ved at klatre op ad trappen på nordsiden. En granny lejlighed på dette niveau giver brugerne en bred vifte af muligheder for fremtiden ". Ovenstående soveværelse er nået via a centrale trappe tårn. Minimalistiske interiører tilbyder en vidunderlig udsigt over omgivelserne og en generel følelse af pænhed. [Billeder af: Marc Lins]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar