Rolling pejs af Conmoto

Hvor cool er det at have en rullende pejs, som du bare kan rulle hvor du vil? Det er en af ​​de mest geniale og overraskende enkle designs til dette stykke. Det har et meget spændende design, der vil spice op atmosfæren hvor som helst du sætter det. Faktisk er ideen ikke så uddybende. Det er bare en cirkel, der ligner et hjul med intet særligt om det. Men det er ikke den interessante del. Den kloge del er den del, at denne enkle, men udfordrende form er blevet indarbejdet i udformningen af ​​en faktisk pejs. Resultatet er spektakulært.

Den cirkulære struktur er lavet af pulverlakeret stål, så det er ikke brændbart, det er bare tungt. Det har en sort finish, der tilføjer elegance og stil. Perioden med traditionelle og gamle pejs design er overstået. Dette stykke er udviklet betydeligt, da det ikke længere har samme tunge struktur, de er ikke længere indbygget i væggen, og de bruger ikke engang mere træ, men ethanol. Så ændringerne er radikale.

Det er en alder af moderne pejse, med deres imponerende og dramatiske udseende og geniale designs. De er mere praktiske og funktionelle, og de er blevet mere end en varmekilde og et dekorativt stykke. De er nu visuelt udfordrende, og de har alle slags kunstneriske designs. Denne Roll Fire ethanol pejs fra conmoto er bare et eksempel, en meget god en.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar